iPhone 5S despre internet si aplicatii de utima ora

zonia.ro
Share Button

iPhone 5S despre internet si aplicatii de utima oraSmartphone-urile sunt astazi la mare cautare nu doar pentru ca sunt foarte “la moda”, ci si pentru ca sunt foarte utile. Cu un astfel de dispozitiv poti oricand sa te conectezi la internet si implicit la retelele de socializare, dar poti folosi si o multime de aplicatii atat pentru amuzament cat si pentru lucruri serioase.

Oricine vorbeste despre asa-numitele “telefoane inteligente” sau chiar intentioneaza sa cumpere un asemenea dispozitiv trebuie sa ia in considerare iPhone 5S produs de cei de la Apple.

In ceea ce priveste internetul, browser-ul de pe iPhone 5S reprezinta unul dintre elementele care au fost imbunatatite atunci cand vine vorba despre cum a fost integrat iOS 7 in acest dispozitiv. Intreaga interfata a utilizatorului este mai atragatoare ca niciodata, existand cateva atingeri dinamice care fac ca intreg www-ul sa se miste mult mai usor.

Una dintre cele mai mari schimbari si, in acelasi timp cea mai mica, este viteza cu care bara pentru URL se va micsora sau mari atunci cand este nevoie. Mergi la inceputul paginii, acolo unde este pozitionata bara pentru URL, iar aceasta se va extinde pentru a oferi functionalitate maxima. Incepi sa derulezi de-a lungul paginii si vei vedea cum aceasta se misca, insa iti va oferi in continuare informatii despre unde esti pe internet.

Browser-ul este prevazut pe pagina de start cu iconite pe care pot fi setate cele mai utilizate aplicatii. Iconitele din partea de jos a ecranului pot fi uneori greu de folosit la prima vedere, insa merg destul de bine, oferindu-ti tab-urile prin intermediul carora poti pur si simplu sa inchizi paginile pe care nu le mai vrei deschise.

In ceea ce priveste aplicatiile, acestea se gasesc in App Store pe iPhone 5S. In materie de aplicatii App Store are un singur competitor, si anume Google Play, si putem spune fara sa gresim ca tot App Store-ul ramane pe primul loc cel putin prin calitate, daca nu prin cantitate.

La ultima numaratoare de anul acesta, Apple a confirmat faptul ca are mai mult de 900,000 de aplicatii in App Store, asa ca ai de unde alege: aplicatii cu continut de afaceri, fitness sau jocuri. App Store-ul, in sine, e usor de navigat, existand numeroase categorii unde poti gasi aplicatiile care ti se potrivesc.

Exista, de asemenea, un top al celor mai populare aplicatii, dar si un top al celor care merita descarcate. iPhone 5S iti ofera posibilitatea sa descarci pana la 3 aplicatii simultan. Astfel, te poti bucura de ele intr-un timp mult mai scurt. Daca selectezi mai mult de trei aplicatii, celelalte vor aparea ca fiind in asteptare si se vor descarca pe rand, imediat ce una dintre acestea se va fi descarcat deja. Aplicatii precum Clock, Calendar, Weather, Calculator, Compass sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute si sunt totodata de la sine intelese.

Pentru iPhone 5S, aceste aplicatii au fost “reinventate” cel putin din punct de vedere vizual. Exista insa si aplicatii care mai trebuie “slefuite” pentru a fi intru totul compatibile cu iOS 7. De exemplu, aplicatia GMail foloseste tastatura veche de pe iOS 6, Netflix si Adidas MiCoach nu recunosc telefonul. Unele jocuri nu functioneaza chiar daca mergeau foarte bine pe iPhone 5. Cu siguranta aceste probleme vor fi remediate in timp prin intermediul update-urilor.

Convingeti-va singuri de utilitatea “telefoanelor inteligente” accesand http://www.dwyn.ro/comunicatii-telefoane_gsm-12-0-0.html .

Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. iPhone 5S reprezinta deja 10% din totalul de iPhone-uri active la nivel global
2. Cum pot activa un iPhone blocat cu Apple ID/Activation Lock ?
3. iPhone 6: Functii uimitoare, specificatii si data posibila a lansarii
4. 30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
5. Razer Kazuyo este un nou controller de gaming pentru iPhone

Leave a Reply