iPhone 7 este inca un super telefon

Share Button

iPhone 7 este inca un super telefonSunt mai multe caracteristici care fac ca iPhone 7 sa fie un super telefon inca.

Nu exista niciun buton fizic pe iPhone 7, deoarece a fost inlocuit de un buton sensibil la presiune de tip “solid”, care este conectat la un motor Taptic redesignat pentru a furniza feedback haptic care sa imite apasarea traditionala a butoanelor. Afisajul este cu 25% mai luminos si ofera o gama larga de culori pentru culori mai bogate si mai potrivite.

In interior, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt echipate cu un procesor A10 Fusion, care este cu 40% mai rapid decat procesorul din iPhone 6s. Dispune de doua miezuri de inalta performanta pentru sarcini intensive de sistem si doua miezuri de inalta eficienta care functioneaza la puterea de 1/5 pentru a economisi durata de viata a bateriei pentru sarcini mai mici.

Cu imbunatatirile procesorului, cele doua dispozitive au cea mai buna viata a bateriei oferita vreodata intr-un iPhone. Aceste upgrade-uri de la iPhone 6s ofera doua ore suplimentare de viata a bateriei in medie, in timp ce cele de upgrade de la iPhone 6s Plus ofera o ora suplimentare.

Datorita faptului ca iPhone 7 este inca apreciat sunt numeroase magazine GSM care vand componente si poti gasi daca ai nevoie ecran iPhone 7 oriunde.

Nu exista nici o mufa pentru casti in iPhone 7, deci castile care se conecteaza la acesta trebuie sa fie Bluetooth sau echipate cu un conector Lightning. Apple livreaza iPhone-ul cu Lightning EarPods si un adaptor de 3.5mm pentru Lightning, plus a proiectat AirPod-uri fara fir de inalta tehnologie pentru a usura tranzitia.

Difuzoarele stereo, amplasate in partea de sus si de jos a iPhone-ului, reprezinta o noua adaugire, iar cea mai mare imbunatatire a caracteristicilor vine sub forma unui sistem de camere revizuit. IPhone-ul 7 dispune de o camera de 28 de megapixeli de 28 de megapixeli cu stabilizare optica a imaginii, o lentila cu 6 elemente cu deschidere f / 1,8, o captura larga a culorilor si un procesor de semnal imagine imbunatatit, toate avand ca rezultat fotografii mai stralucitoare, mai clare si mai detaliate , chiar si in conditii de lumina scazuta.

IPhone 7 Plus ofera toate imbunatatirile camerelor de luat vederi din iPhone 7, dar in plus fata de un obiectiv cu unghi larg de 28 mm, are un al doilea obiectiv teleobiectiv de 56 mm pentru functionalitati cu camera dubla, care permite un zoom optic mai bun. Acesta include, de asemenea, un nou mod portret de adancime de camp care utilizeaza cele doua obiective pentru a desena subiectul portret in timp ce estompa fundalul.

Ambele dispozitive iPhone au un blit cu patru LED-uri cu 50% mai stralucitor si mai puternic, plus o camera HD FaceTime HD de 7 megapixeli, cu o tehnologie imbunatatita a senzorilor si o stabilizare automata a imaginii pentru o mai buna autoimprimare si apeluri FaceTime mai clare.

zonia.ro

In urma lansarii iPhone 8 si iPhone 8 Plus, Apple a redus pretul iPhone 7 si 7 Plus si a subliniat componenta iPhone 7. Cele doua dispozitive sunt acum disponibile in capacitati de 32 si 128 GB si nu mai exista un model (PRODUCT) RED. Preturile incep de la 549 dolari pentru iPhone 7 si 669 dolari pentru iPhone 7 Plus.

Leave a Reply