Iphone 7 si de ce ar fi trebuit sa apara mai devreme

spioneaza.ro
Share Button

Iphone 7 si de ce ar fi trebuit sa apara mai devreme
Daca Apple ar fi lansat iPhone 7 in loc de iPhone 6S in 2015, probabil ca ar fi fost telefonul anului. Cel mai bun service reparatii telefoane pentru toate modelele, este Service-Gsm.ro.

Suntem obisnuiti cu modelul variantelor „S” in care exista schimbari minime, dar nenumaratele schimbari de pe iPhone 7 ar fi fost fantastice, in locul iPhone-ului lansat cu un an si ceva in urma.

In schimb, upgrade-urile pentru iPhone 7 nu au avut un astfel de impact in 2016 si deja smartphone-ul incepe sa se „lupte” pentru a tine pasul cu telefoanele lansate la inceputul anului 2017.

Exista un ecran mai stralucitor si mai colorat, cu un design rezistent la apa, difuzoare duale si o camera de 12 MP imbunatatita, dar telefonul nu poate tine pasul cu noile tehnologii pe care marii producatori de telefoane Android le-au implementat deja.

Apple a schimbat, de asemenea, butonul home cu unul electronic, pe care se poate executa clic folosind presiunea, a renuntat la mufa pentru casti de 3.5 mm si a inclus un model cu stocare de 256 GB.

Daca Apple ar fi lansat toate aceste specificatii in 2015, s-ar fi putut desprinde de mentalitatea mentinerii upgrade-urile mai mici la variantele S si ar fi schimbat din temelii ciclurile de lansare pentru  iPhone. Dar acest lucru nu s-a intamplat si acum calitatea metronomica a upgrade-urilor Apple pare sa se fi oprit – sau pendulul s-a blocat.

Asta se intampla deoarece cu iPhone 7, avem doar un alt “tock”. Fiind mai mult decat un upgrade S – dar nu la fel de mult pentru a reprezenta un device revolutionar, telefonul i-a dezamagit pe multi fani care s-ar fi asteptat la schimbari majore, ca pe iPhone 4 si 6, desi poate ca exista un al doilea tipar care apare aici – iPhone-urile cu numere impare pastrand lucrurile incrementale, inainte de marile schimbari pe modelele cu numere egale.

Oricum, iPhone 7 este un alt telefon bun, de la Apple. De asemenea, exista si alte optiuni foarte bune, cum ar fi Samsung Galaxy S8, OnePlus 3T, Google Pixel si Moto Z deja pe piata, deci este estul de bun acest iPhone?

Sa incepem cu cea mai mare dintre aceste schimbari: omisiunea jack-ului pentru casti. Este o miscare indrazneata de la Apple – desi o multi au numit-o “curajoasa” in timpul evenimentului de lansare, a fost totusi un pic cam mult pentru unii dintre fani, care nu o accepta nici acum.

Pierderea acestui port va afecta utilizatorii in grade diferite: pentru unii oameni nu va fi decat un pas inainte, deoarece folosesc numai EarPod-urile din cutia iPhone (le prefera pe acestea si niciodata nu au folosit altceva) – iar acelea sunt inca acolo, doar ca de data asta vor trebui conectate cu ajutorul unui conector Lightning. Pentru altii, va fi ceva foarte neplacut, deoarece va trebui sa ataseze adaptoarele scurte, la mufa de 3,5 mm de la capatul castilor lor, pentru a le conecta la portul Lightning.

zonia.ro

Leave a Reply