Lazi de plastic pentru capsuni si cirese

Share Button

In momentul in care te ocupi de cultivarea cireselor si a capsunilor, cu siguranta ai nevoie si de ladite sau lazi din plastic unde poti sa depozitezi aceste fructe, iar aceste lazi si ladite le poti cumpara direct de la Schoellerallibert, la cele mai avantajoase preturi.

In aceasta situatie, putem spune ca lada de plastic 110 poate sa fie cea mai buna solutie pentru toti cei care isi doresc sa depoziteze cirese, astfel ca acestea pot sa fie duse direct la cires pentru a pune ciresele direct in ele.

Aceste lazi de plastic 110 pot sa fie mai apoi transportate direct la aprozarele unde se vand ciresele, sau direct in piata sau oriunde altundeva isi doreste sa le vanda agricultorul.

Modelul de lada de plastic 110 se remarca prin dimensiunile de 600 mm lungime x 400 mm latime x 110 inaltime.

Peretii, dar si partea de jos a laditei sunt perforate si se potrivesc perfect nu doar pentru transportul cireselor sau al capsunilor, ci si pentru transportul oricaror alte fructe de padure.

La noi in taram capsunile se pot cultiva dupa cum bine se stie in zonele de campie, si chiar si in zonele montane inferioare, insa in ceea ce priveste capsunile, stim ca sunt anumite judete renumite in tara unde se cultiva aceste fructe.

zonia.ro

Agricultorii din aceste zone ale tarii, care se ocupa de cultivarea capsunilor, sau si cei care se ocupa de vanzarea cireselor sau a visinelor, cu siguranta sunt constienti de faptul ca una dintre cele mai avantajoase solutii pentru depozitarea si pentru transportul fructelor respective, este ladita de plastic 110.

Un alt model de lada de plastic ideal pentru a depozita si pentru a transporta aceste fructe ar fi lada de plastic 120 PP, care are dimensiunile de 400 mm lungime x 300 mm latime x 120 mm inaltime.

Producatorul acestui model de lada de plastic, considera ca lada 120 PP reprezinta cea mai bina alegere pentru a depozita ciresele, recolte ce apar imediat dupa ce se termina sezonul de recoltare al capsunilor.

Ei bine, acest model de lazi de plastic, sunt si foarte usoare, astfel ca si in momentul in care ele sunt pline cu fructele mai sus mentionate, nu au o greutate mare, ceea ce inseamna ca pana si copiii pot sa transporte lazile pline cu fructe.

Aceste lazi din plastic sunt ideale si pentru agricultorii care isi doresc sa vanda ei personal ciresele sau capsunile in piata, pentru ca dupa cum am mai spus, nu sunt grele, si ce conteaza si mai mult, dimensiunile lazilor nu sunt mari, astfel ca acestea nu necesita un spatiu de depozitare foarte mare.

Asadar, in cazul in care esti agricultor, si ai nevoie de lazi de plastic pentru a depozita sau pentru a transporta fructele si legumele, cu siguranta modelele de lada de plastic 110 si lada de plastic 120 PP reprezinta cea mai buna solutie pentru tine, atat datorita dimensiunilor lazilor, cat si datorita calitatii superioare a plasticului folosit pentru realizarea lazilor.

Leave a Reply