Liga 1 & Campionatul European

zonia.ro
Share Button

Liga 1 se afla aproape la jumatatea sezonului, mai sunt 2 etape, lupta este foarte stransa la varf, iLLuSS!on este pe locul 1, la distanta de 1 punct de locul 2 ocupat de FC Varzelona si la 3 puncte de locul 3 ocupat de Mures Rangers. Nici in partea de jos a clasamentului situatia nu este clara, diferenta intre locul 18 si primul loc de baraj este de doar 5 puncte, iar diferenta intre locul 12 si ultimul loc de baraj (15) este de doar 2 puncte.

Dezamagirea primelor 15 etape poate fi considerata echipa Club EVO Slobozia, echipa ce in sezonul anterior a castigat titlul de campioana, iar acum se afla pe locul 9.
Dupa cum acesta declara, doreste ca pana la finalul sezonului echipa sa aibe o medie a varstei de 29 ani. “Am vandut jucatorii batrani si o sa vand in continuare. Incerc ca pana la finalul sezonului sa am media de varsta maxim 29 de ani, fara niciun jucator peste 32 ani”

Prima victorie la Campionatul European.

Dupa 2 meciuri nereusite, egalul din meciul cu Ungaria si umilinta cu Spania 0-4, “soarele” a rasarit si pentru Romania, am reusit o victorie mare in deplasare impotriva Poloniei, teoretic a 4-a echipa din Europa ca valoare. Meciul a fost unul echilibrat, insa Crisan a reusit sa faca diferenta prin 2 goluri si o pasa de gol, scorul final fiind 3-1 pentru Romania.
La finalul meciului selectionerul Romaniei, Dinamo Turnul Severin a declarat:
“Sunt 3 puncte de care aveam mare nevoie,este o victorie mare,dar sa nu ne imbatam cu apa rece,mai este mult de munca pentru a ajunge acolo unde cu totii ne dorim (sau 99,9%) .Cum dupa meciul cu Spania nu am facut inmormantare ,nici acum nu e cazul sa facem nunta!”

spioneaza.ro

Leave a Reply