Liga 1 & Campionatul European

Share Button

Liga 1 se afla aproape la jumatatea sezonului, mai sunt 2 etape, lupta este foarte stransa la varf, iLLuSS!on este pe locul 1, la distanta de 1 punct de locul 2 ocupat de FC Varzelona si la 3 puncte de locul 3 ocupat de Mures Rangers. Nici in partea de jos a clasamentului situatia nu este clara, diferenta intre locul 18 si primul loc de baraj este de doar 5 puncte, iar diferenta intre locul 12 si ultimul loc de baraj (15) este de doar 2 puncte.

Dezamagirea primelor 15 etape poate fi considerata echipa Club EVO Slobozia, echipa ce in sezonul anterior a castigat titlul de campioana, iar acum se afla pe locul 9.
Dupa cum acesta declara, doreste ca pana la finalul sezonului echipa sa aibe o medie a varstei de 29 ani. “Am vandut jucatorii batrani si o sa vand in continuare. Incerc ca pana la finalul sezonului sa am media de varsta maxim 29 de ani, fara niciun jucator peste 32 ani”

Prima victorie la Campionatul European.

spioneaza.ro
zonia.ro

Dupa 2 meciuri nereusite, egalul din meciul cu Ungaria si umilinta cu Spania 0-4, “soarele” a rasarit si pentru Romania, am reusit o victorie mare in deplasare impotriva Poloniei, teoretic a 4-a echipa din Europa ca valoare. Meciul a fost unul echilibrat, insa Crisan a reusit sa faca diferenta prin 2 goluri si o pasa de gol, scorul final fiind 3-1 pentru Romania.
La finalul meciului selectionerul Romaniei, Dinamo Turnul Severin a declarat:
“Sunt 3 puncte de care aveam mare nevoie,este o victorie mare,dar sa nu ne imbatam cu apa rece,mai este mult de munca pentru a ajunge acolo unde cu totii ne dorim (sau 99,9%) .Cum dupa meciul cu Spania nu am facut inmormantare ,nici acum nu e cazul sa facem nunta!”

Leave a Reply