Liga I- un pariu cu rezultat surprinzator

Share Button

Liga-I-un-pariu-cu-rezultat-surprinzatorDintr-o simpla pasiune competitionala inofensiva sau din dorinta de a face bani, unii dintre noi alegem sa ne investim finantele, timpul si interesul intr-o activitate ce ne trezeste spiritul intru totul, in speta in urmarirea competitiilor si efectuarea unor pariuri sportive intr-un cadru organizat, menit sa fructifice pentru noi bucuria victoriei. Unde vom gasi competitie si provocare, vom gasi intotdeauna si pariori inflacarati, gata sa transforme cunostintele in domeniu si intuitia in suplimentari de fonduri, unele poate minore, altele semnificative de-a dreptul. Desi pariurile sportive nu sunt acceptate ca fiind legale in anumite regiuni, exemplul cel mai clar fiind SUA, care interzice desfasurarea acestor operatiuni in majoritatea statelor, Europa pare sa beneficieze de reglementari bine definite in acest sens, ce permit plasarea de pariuri in agentii specializate, intr-un cadru organizat si mai ales legal.

In Romania aceasta activitate se desfasoara fie in agentii de pariuri sportive, fie pe platforme online, una dintre cele mai cunoscute dintre acestea fiind E-pariuri.ro, unde iubitorii de pariuri pot miza fie pe campionatul de fotbal intern, fie pe celelalte competitii sportive ce se desfasoara in intreaga lume. Liga I insa solicita un interes deosebit, poate si datorita schimbarilor petrecute in timp, facand provocarea de a intui castigatorii din ce in ce mai interesanta.

Daca pana nu demult puteam vorbi de o rivalitate intre 3 echipe bucurestene care se luptau pentru titlu, Dinamo, Steaua si Rapid, ei bine am constatat la final de Liga I pentru sezonul 2012-2013 faptul ca dintre acestea doar echipa din Ghencea a reusit sa se mentina in varful piramidei, celelalte doua echipe pierzandu-se printre pozitiile mai joase ale clasamentului si printre echipe care nu pareau a fi favorite in cotatiile caselor de pariuri, in lupta pentru titlul de campioana.

Pariuri sportive : www.e-pariuri.ro

“Cainii” s-au clasat pe cea de-a sasea pozitie, facandu-ne sa ne amintim de celebra perioada ” 007″, iar echipa din Giulesti a coborat vertiginos pe pozitia a 8-a, parand ca isi pierde vlaga cu fiecare an ce trece. Surprizele si poate punctele forte pentru iubitorii de pariuri ce au mizat pe aceste echipe au fost Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu, formatii care au crescut in timp, regasindu-se astazi pe pozitiile fruntase ale clasamentelor, ca incununare a rabdarii si muncii depuse de-a lungul sezonului competitional.

Surprizele la casele de pariuri au continuat odata cu jucarea partidei ce a decis castigatoarea Cupei Romaniei, in finala ramanand asa cum era de asteptat echipa ploiesteana clasata pe al treilea loc la final de campionat si formatia CFR Cluj, iar rezultatul s-a dovedit a fi poate usor neasteptat, Lupii Galbeni castigand la doar un gol diferenta, o diferenta ce s-a vazut cu siguranta insa pe biletele impatimitilor de pariuri si in cuantumul sumelor castigate in cazul in care scorul si formatia castigatoare au fost informatiile corect intuite .

Campionatul a luat final, meciul Cupei Romaniei s-a jucat si si-a desemnat castigatoarea, urmeaza o pauza competitionala binemeritata, de care insa doar jucatorii par sa beneficieze. Iubitorii de pariuri in schimb au posibilitatea parierii si pe alte competitii sportive in desfasurare, fie ca vorbim despre meciuri de tenis, hochei, rugby, sau, mai nou de baseball. Informatiile referitoare la aceste competitii se gasesc in cadrul agentiilor de pariuri, tocmai pentru a sprijini jucatorii in cea mai buna alegere. E-pariuri.ro este cea mai completa platforma de pariuri sportive online, aici regasindu-se informatii cu privile la competiile romanesti cat si la cele din strainatate, pot fi vizualizate cele mai bune pariuri sau cote pentru anumite partide si pot fi obtinute informatii pretioase ce pot ajuta un impatimit al pariurilor sa transforme o simpla banuiala in pariul vietii lui.

zonia.ro

Articole asemamatoare :
1.Bucureşteanul care trăieşte din pariuri.
2. Etapă încinsă în Liga 1. Steaua – Viitorul, blocat la casele de pariuri
3.23 de meciuri si 5 lei pariati.Un roman a dat o mega lovitura la pariuri
4. Fotbalişti suspendaţi pentru pariuri

Leave a Reply