Liverpool pregateste surpriza

Share Button

Atacantul dorit de orice club din lume s-ar putea sa ajunga in curtea englezilor de la Liverpool. Klaas-Jan Huntelaar este transferul cu care spera sa dea lovitura in aceasta iarna cand fereastra de transferuri se redeschide. Cu un singur atacant, Luis Suarez, Liverpool nu prea face fata in campionatul engelz, asa ca, ii aduce un coleg pe masura, care sa-l completeze.Ca in toate transferurile, exista si o rivala care doreste sa transfere acelasi jucator. In cazul nostru, este vorba despre rivala lui Liverpool, si anume Chelsea Londra. Un prim pas este facut, agentul jucatorului olandez a declarat ca Jan se gandeste sa plece, cu toate ca o duce bine la echipa germana Schalke, insa lipsa de trofee il determina pe acesta sa se gandeasca la despartire.

Klaas inca nu s-a decis. A primit oferte din Italia, Spania si Anglia. Totul este posibil, chiar si ramanerea lui in Germania. Pana in iarna acestui an vrea sa-si stabileasca viitorul, urmatoarele 45 de zile fiind decisive, clubul va fi ales pentru ambitile fotbalistice ci nu pentru bani.

Visul lui este lupta pentru trofee in Europa si sa aiba succes fiindca este unul dintre cei mai  buni atacanti la ora actuala din lume” a declarat Arnold Oosterveer.

spioneaza.ro

Cum spuneam, Klaas Jan Huntelaar o duce bine si in Germania. Sezonul trecut reusind sa inscrie pentru Schalke, 48 de goluri in 47 de meciuri. Si nici in acest sezon nu se lasa mai prejos, deja a inscris 8 goluri in 15 etape disputate pana in acest moment, asadar, au pe ce sa se bata fortele engleze.

zonia.ro

Leave a Reply