Lux veritabil – Automobile de colectie

spioneaza.ro
Share Button

Lux veritabil- Automobile de colectieCea mai buna cale de a-ti face publicitate este cea vizuala, iar cei care activeaza in domeniul  publicitar pot confirma cu siguranta acest lucru. Perceptia vizuala este cea care determina in prima faza interesul vis-a-vis de un anumit obiect sau domeniu. Poate cel mai clar exemplu in acest sens il constituie simpla atractie dintre oameni, care se grupeaza, asa cum este si normal, in prima instanta, dupa criteriul fizic.

Si in domeniul auto se aplica acelasi principiu, singura diferenta fiind canalul de prezentare. O metoda foarte buna de promovare a noutatilor din domeniul auto o reprezinta, surprinzator poate, chiar filmul. Datorita interesului vadit al cinefililor si nu numai, producatorii de masini accepta anumite parteneriate cu casele de productie, care le asigura in mod cert o promovare continua si memorabila in ochii publicului.

Ce e drept, una este sa vezi o masina statica, postata pe o platforma rotativa, echipata cu cauciucuri si accesorii, si mangaiata tandru de modelele tinere si frumoase, si este cu totul altceva sa vezi acelasi automobil, dinamic de data aceasta, punandu-si dotarile in functiune intr-o scena de actiune a unui film pe care, nu in mod intamplator poate, il urmarim.

De-a lungul timpului, in pelicule, am putut vedea o serie larga de automobile echipate cu cauciucuri foarte rezistente, care au participat la urmariri sau curse nebune pe trasee din cele mai dificile. Da, cu siguranta primul gand se indreapta catre seriile James Bond. Aston Martin, Ford Mustang Mach 1, BMW Z3, Toyota 2000GT si deja celebrul Lotus Esprit, sunt doar cateva dintre numele care s-au numarat printre norocoasele masini conduse de catre Agentul 007.

Acestea inca beneficiaza de tot interesul publicului, iar aparitia lor in pelicule a crescut atat cotele seriilor, cat si ale masinilor in sine. Cu siguranta oricine si-ar fi dorit masinile in cauza, si nu doar pentru a se putea pune in pielea personajului.

O alta masina de colectie, la fel de cunoscuta si dorita este si Buick-ul utilizat in pelicula din anul 1980, “Rain man”. Poate ca unii dintre noi inca nu eram prezenti pe atunci, insa cu siguranta vizionand filmul, acesta ne-a facut sa visam la o astfel de masina, mai ales in cazul celor indragostiti de masinile vechi, cu alura lor eleganta si rafinata, specifica timpurilor in care au fost produse.

Mustang-ul, desi poate mai putin cunoscut, a reusit sa ocupe un loc important intre cele mai cunoscute masini de pelicule, in urma aparitiei sale in filmul “Bullitt”. Masina se numara la acea vreme printre cele mai dorite modele, in vreme ce astazi reprezinta o bijuterie cu caroserie de otel, printre nenumarate inventii, gadgeturi si facelift-uri care, desi aduc veritabile imbunatatiri, taie o parte din farmecul masinilor de altadata.

zonia.ro

Daca expresia “rosu Ferrari” s-a mentinut pana in zilele noastre, haideti sa mentionam o masina de colectie a celebrului brand, de un rosu aprins, parca greu de strunit si pentru perioada sa de aparitie in filme, dar si pentru zilele noastre. Ferrari 250GT, vedeta din comedia Ferris Bueller’s Day Off, este una dintre cele mai ravnite masini si la ora actuala, iar trecerea anilor pare ca actioneaza in cazul ei, ca si in cazul vinurilor, cu cat se scurge vremea mai repede peste ea, cu atat aceasta este mai buna.

Chrysler Imperial, Volkswagen Beetle, Pontiac, Ford sau Lamborghini sunt numele care pe langa cele mentionate deja anterior au scris istorie in cazul peliculelor si au completat adevarate legende in cazul rapoartelor de vanzari. Inca mai sunt persoane care fac tot ce le sta in putere pentru a-si transforma masinile in legendele care i-au cucerit.

Montarea unui eleron, a unei jante sau o anvelopa special creata pentru un anume autovehicul, fiecare lucru marunt adus propriei masini spre a semana cu ceea ce se cheama o legenda auto este foarte important. Fiecare isi alege modelul si actioneaza in consecinta. Unii aleg estetica, altii viteza. Pentru ambele insa, Anvelomag.com pune la dispozitie elementele indispensabile ale unei masini, si anume anvelopele.

Pe site-ul www.anvelomag.com putem gasi toate variantele de anvelope Bridgestone , potrivite pentru orice model de autovehicul, chiar si pentru cele de colectie.


Alte stiri actuale :

1. Finele lui 2014 aduce noul Audi Q7, iar din 2016 soseşte Audi Q8
2. Noul Mercedes-Benz Clasa S, disponibil în showroom-urile din România
3. Mercedes-Benz a livrat 10 milioane de automobile Clasa C
4. Automobile Bavaria te așteaptă la teste cu BMW și Husqvarna
5. Falsificatori de automobile Ferrari şi Aston Martin, arestaţi in Spania
6. Cum se diferenţiază „electricul” BMW i3 de celelalte automobile de pe piaţă
7. Anunţul DACIA după 45 de ani de existenţă

Leave a Reply