Marian Iancu nu se opreste

Share Button

Marian Iancu vede rosu-n fata ochilor, este suparat rau pe orasul Timisoara. Mai nou Iancu, a facut o cerere precum noua echipa creata de autoritatile timisene sa nu poarta niciun nume de Politehnica. ASU Politehnica dupa ce a avut comentarii ca a fost creata pe scheletul echipei AC Recas, mai nou trebuie sa-si inschimbe denumirea, asta pana cand Iancu va da acordul sa poata folosii numele de Poli.Persona non-grata declarata in fotbal, trimite o cerere la FRF si aceasta ii este acceptata. Mai ciudat pe langa faptul ca FRF a interzis echipei noi a orasului Timisoara sa evolueze sub numele de Poli, este faptul ca nici culorile alb-negru nu sunt acceptate. Mai mult, cei care au creat acest club, Primaria din Timisoara si Consiliul Judetean Timis, au spus ca aceasta echipa nu este o continuare a celei cu datorii ci ca nu e nevoie de palmaresul fostei echipe alb-violet.

Iancu inca are posibilitatea de-a juca cu echipa originala Poli in Liga a 2 a acolo unde este inscrisa automat, insa s-ar putea trezii cu un sechestru pe avere, din pricina datoriei pe care societatea o are, circa 7 milioane de euro. Ramane de vazut cum se vor rezolva aceste dispute nesfarsite intre autoritati si Iancu, aruncand fiecare cu “noroi”. Pacat este ca nu ei sufera ci fotbalul timisoarean, cetatenii acestui oras care a avut o echipa de fotbal in fruntea Ligii 1.

Sa vedem acuma in ce echipament “roz” va juca ASU “oare ce nume?” pe stadionul Dan Paltinisanul in acest nou sezon de Liga a 2 a ce sta sa inceapa.

spioneaza.ro

Leave a Reply