Masina de spalat dotata cu inovativul sistem automat Anti-pete

Share Button

Masina de spalat dotata cu inovativul sistem automat Anti-peteDiversitatea mare de lucruri cu care intram in contact zilnic, determina schimbari si ramificatii in fel si fel de domenii, totul petrecandu-se in baza unui circuit foarte bine definit. Cand vine vorba despre petele ce pot aparea zilnic pe hainele noastre, ne bucuram sa stim ca exista solutii dintre cele mai diverse pentru indepartarea acestora.

Pana acum aveam la indemana folosirea in mod excesiv a detergentilor cu putere mare de curatare, care, prin componenta lor, puteau indeparta un anumit numar de pete, in functie de provenienta acestora. Iata insa ca si producatorii de masini de spalat vin in ajutorul nostru, acestia lansand inovativul sistem anti-pete, un sistem ce ne poate scuti de supradozarea masinii noastre de spalat, care ar putea ajunge din acest motiv sa se defecteze si sa necesite interventii specializate intr-un service masini de spalat.

Ne-am interesat putin si am cautat printre modelele existente, iar munca de investigatori ne-a fost rasplatita cu urmatorul model de astfel de masina de spalat dotata cu noul sistem Anti-pete: Siemens WM14S742BY. Important de notificat este faptul ca si specialistii din orice service masini de spalat o considera a fi o masina cu caracteristici deosebite, masina neprezentand probleme majore pentru care s-ar putea preta la reparatii.

De asemenea am ramas placut surprinsi sa gasim specialisti in adevaratul sens al cuvantului, care sa se ocupe de astfel de modele, exemplul suprem de seriozitate gasindu-l la Washing.ro, acolo unde toate problemele ce tin de masina de spalat isi gasesc rezolvare, iar produsul in sine isi regaseste foarte usor componentele de schimb pe site-ul www.washservice.ro .

Siemens WM14S742BY este o masina de spalat foarte accesibila din punct de vedere al pretului, desi face parte din categoria cea mai noua de masini de spalat dotate cu sistem LCD de afisare si taste Touchcontrol. Aceasta impresioneaza prin dotarile cu care vine la pachet, dintre acestea putand mentiona capacitatea de control electronic al balansului si dozarea prin senzori a debitului de apa necesar ciclului de spalare si clatire.

Nu este de mirare faptul ca acest model se numara printre preferatele utilizatorilor, data fiind gama larga de programe de spalare precum: programul business pentru camasi si tesaturi ce necesita atentie deosebita la spalare, programul pentru tesaturi sintetice, programele memorabile ce reduc timpul de programare, programul outdoor, programul rapid/ mix pentru eficientizarea timpului de lucru si programul pentru tesaturi delicate, matase sau lana.

Functiile foarte importante, cea de autocuratare a compartimentului de detergent, respectiv cea de autodozare cu detergent lichid si balsam se regasesc si in tehnologiile acestei masini de spalat, lucru foarte important dealftel daca nu vrem sa producem daune acesteia din cauza supradozarii cu detergent sau din cauza reziduurilor stocate in anumite compartimente.

zonia.ro

Masina de spalat ne pune la dispozitie sistemul de incarcare frontala, si ne permite si posibilitatea incorporarii acesteia sub blaturi. Capacitatea tamburului este de 65 de litri, iar capacitatea de incarcare efectiva  a masinii cu haine nu trebuie sa depaseasca 8 kilograme. Pentru ca am mentionat criteriul incorporabilitatii, trebuie mentionat faptul ca avem la dispozitie un unghi de 165 de grade pentru a putea face incarcarea masinii, printr-un hublou cu dimensiunea de 32 de centimetri in diametru. Capacul superior al masinii de spalat este detasabil si, in scopul reducerii nivelului de zgomot emis de catre aceasta in timpul functionarii, ea este dotata si cu un panou izolator plasat in partea din spate.

Consumurile sunt reduse, consumul mediu anual de apa fiind de 11.200 litri, in timp ce consumul de energie raportat la aceeasi perioada temporala este de 206 kWh. Aceste consumuri se reflecta in clasele de eficienta in care este incadrat acest model de masina de spalat si anume clasa A de eficienta energetica, tot clasa A pentru eficienta la spalare si clasa B privind eficienta la centrifugare, masina fiind dotata cu un sistem de doar 1400 de rotatii pe minut.

Avem posibilitatea efectuarii ciclurilor de spalare cu apa rece sau putem selecta foarte usor si alta temperatura la care am dori sa efectuam ciclul de spalare, incepand de la valoarea de 30 de grade, si ajungand pana la 90 de grade maxim pentru tesaturi din bumbac si maxim 60 de grade in cazul tesaturilor sintetice. Masina de spalat este dotata si cu inovativul sistem de recunoastere al spumei reziduale si cu cel de protectie impotriva inundatiilor.

Pentru ca poarta nota productiei sub o marca germana produsul beneficiaza de foarte multe aprecieri pozitive, insa suntem de parere ca cele mai bune aprecieri sunt cele care vin chiar din utilizarea propriu-zisa a produsului. Aceste este disponibil si in Romania si credem ca merita probat. S-ar putea sa ramanem uimiti de capacitatea acestuia de curatare si sa fim nevoiti sa renuntam la vechea noastra masina de spalat, in favoarea acesteia.

Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. Află pericolul din maşina de spălat
2. 8 sfaturi ca să prelungeşti viaţa maşinii de spălat
3. Masini de spalat rufe si masini de spalat vase marca Bosch – promotie pana pe 15 noiembrie 2013
4. Hotpoint lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia Zone Wash pentru curatare localizata
5. Bolozan, Whirlpool: In criza au crescut nepermis de mult vanzarile de masini de spalat semiautomate. Nici nu stiam ca se mai fabrica

Leave a Reply