Meciul lor, finala noastra!

spioneaza.ro
Share Button

Astazi la ora 21:45 are loc cel mai important eveniment sportiv in tara noastra din toate timpurile. Pentru prima data in istorie, Bucurestiul este gazda unei finale europene, Arena Nationala este in centru atentiei pentru o seara.

Aeroportul Henri Coanda a avut si are in continuare cea mai aglomerata zi din istorie, la fiecare doua minute aterizeaza cate o aeronava. Foarte multe personalitati sunt asteptate la stadion, Printul Felipe de Asturias, Ana Botella, primarul orasului Madrid, Patxi Lopez, seful Guvernului Tarii Bascilor, Presedintele Uefa, Alexandru Arsinel si multi altii. Festivitatea de deschidere a evenimentului va incepe la ora 21:15.
Primarul capitalei Sorin Oprescu a anuntat ca s-au consumat peste 200 000 de litrii de bere de ieri, cand au sosit in capitala fanii celor doua echipe.

Pentru a proteja portile, organizatorii au decis  sa fie pastrate intr-o camera, iar instalarea lor sa se fac cu cateva ore inaintea meciului.

Suporterii Bascii care nu au prins bilet la meci vor urmari partida in Piata Constitutiei, unde este amplasat un ecran urias. Actorul Mugur Mihaiescu s-a declarat deja fan al lui Bilbao si promite ca daca echipa va castiga va petrece cot la cot cu suporterii spanioli.

 

zonia.ro

Leave a Reply