Micul Torje e in ascensiune

Share Button

Torje, il stim de mult in fotbalul profesionist, insa romanul este de abia la inceput. Ascensiunea carierii lui inca nu a atins apogeul, insa in Spania merge de minune. Daca merge de minune inseamna ca si banii vin la Torje, acesta apropindu-se de bonusurile trecute in contractul cu echipa spaniola Granada. Imprumutat fiind de la Udinese, Torje a reusit in ultimele doua etape sa marcheze de doua ori si sa scoata tot atatea penalti-uri.Torje pentru moment are salariu de 360.000 de euro pe sezon insa Gabi Torje isi poate rontunjii veniturile in functie de performata sa. In momentul in care Torje va atinge 21 de partide ca titular pentru Granada, cel putin 45 de minute pe teren acesta va incasa  30.000 de euro. Aici nu se gata totul, Torje daca va juca 30 de meciuri pana la sfarsitul sezonului, Torje va incasa o suma fabuloasa, 120.000 de euro.

Un al doilea bonus care este in contract, este acela ca daca va reusii 15 goluri, pase de gol sau penalti scos fostul dinamovist va incasa suma de 30.000 de euro. Deasemenea suma aceasta se va inmultii cu patru daca Torje reuseste sa-si dubleze aceste performante. Pana acuma Torje al nostru are 2 pase de gol, doua goluri si doua pentaly-uri scoase.

zonia.ro

Torje furnizeaza si in echipa de baza a lui Piturca. Fiecare convocare la echipa nationala este rasplatita cu cate 5.000 de euro. Torje astfel, reuseste ca in 4 meciuri la ehipa nationala in actuala stagiune (luate in calcul si meciurile cu Turcia si Olanda) acumuleaza suma de 20.000 de euro… impresionant.

 

spioneaza.ro

Leave a Reply