Miliardele nu-l ajuta pe Abramovici

Share Button

Bugetul alocat echipei Chelsea din buzunarul propriu a lui Abramovici nu l-a ajutat sa-si implineasca visul, acela de-al aduce pe Pep Guardiola la echipa londoneza. Guardiola a refuzat si aceasta a doua oferta de la rusul Abramovici si i-a transmis si un mesaj negru pe alb.Abramovici i-a trimis lui Pep un cec in alb in care scrie si suma fabuloasa cu siguranta, cu care acesta a incercat sa-l convinga pe “secretul Barcelonei”, insa acesta l-a refuzat si a doua oara. Pep nu doreste sa accepte nicio oferta pana la inceputul acestui an, cu toate ca are oferte de la echipe de top, precum Milan, Manchester City sau Chelsea.

Pep Guardiola a plecat de la Barcelona cu o promisiune, si vrea s-o respecte. Promisiunea a fost aceea ca, timp de un an vrea sa-si dedice tot timpul lui liber pentru familie. Acesta s-a stabilit la New York, schimbandu-si total stilul de viata “haotic” din Barcelona cu unul de familie, iesind aproape in fiecare seara la piese de teatru si ¬†la cina in oras cu familia.

Sport.es scrie ca fostul antrenor al Barcelonei, nici nu vrea sa se gandeasca asupra viitorului sau in fotbal, momentan profitand de timpul petrecut cu familia. Va incepe sa verifice de abia in luna februarie ofertele primite de la gigantii din fotbal, pana atuncia nici nu se gandeste la acestea.

Pep a hotarat sa aleaga cu sufletul si nu cu gandul la bani. Asadar, mai este ceva timp in care fotbalul nu va profita de maiestria adusa de Pep in fotbalul modern.

spioneaza.ro

Leave a Reply