Noul laptop de la Microsoft ii va face gelosi pe proprietarii de MacBook

zonia.ro
Share Button

Noul laptop de la Microsoft ii va face gelosi pe proprietarii de MacBook
Microsoft a avut probleme in mod clar pana acum, fiind cu mult in urma concurentei mai „cool”, cum ar fi Apple si Google. Compania a stat in umbra ani de zile pe piata laptopurilor. Ai un incarcator laptop stricat? Inlocuieste-l cu unul nou, de pe Mentor-Market.ro.

Microsoft a facut anumite greseli de-a lungul anilor, cum ar fi implementarea sistemului sau de operare Windows 8, care a devenit nepopular foarte rapid, din cauza mai multor probleme. De asemenea, s-au intamplat si alte lucruri neprevazute  (playerul sau Zune MP3 de exemplu), tableta voluminoasa si prea grea – Surface si telefoanele Windows, putin folosite.

Dar Windows si Satya Nadella, noul manager, au facut recent schimbari importante. Strategia generala a Microsoft s-a schimbat si ea, iar lucrurile bune nu au intarziat sa apara. Au avut loc astfel lansari reusite, una dupa alta. Ultima oara, de exemplu, Microsoft a inlocuit Windows 8 cu sistemul sau de operare Windows 10, care a fost apreciat pe scara larga, plus Microsoft Edge, noul browser securizat si cu functii bogate.

Apoi, de curand, a fost lansat un hardware nou, care are un aspect uimitor si avangardist, precum Surface Pro 4 si noile telefoane cu Windows 10. Acum, Microsoft are si unul dintre cele mai puternice laptop-uri de pe piata, care va fi lansat in curand, ceea ce va da Apple MacBook cativa fiori pe sira spinarii.

Surface este primul laptop al Microsoft, puternic si elegant. Are un afisaj de 13,5 cu 267 de pixeli pe inch (PPI). Designul este elegant, iar Microsoft spune despre el ca este construit din magneziu prelucrat.

Caracteristica cea mai evidenta insa, este balamaua care pastreaza ecranul atasat la tastatura. Este o balama cu aspect nou, pe care Microsoft o descrie ca un punct de sprijin dinamic. Se deschide ca un laptop obisnuit, dar se poate schimba; Desfaceti ecranul si rasuciti-l. Se poate intoarce in jur, asa ca se poate intinde ca o revista deschisa. Dimensiunile sale sunt 12,30 x 9,14 x 0,51 – 0,90 si cantareste 1.5 kg.

Durata de viata a bateriei este de aproximativ 12 ore. Tastatura incorporata este aproape silentioasa, potrivit Microsoft si arata grozav. Fiecare tasta este setata perfect si este aprinsa de un led. Are cinci puncte de sensibilitate la atingere. Puteti introduce informatii folosind tastatura sau de pe ecranul sau tactil, cu stiloul electronic Pen Surface.

In interior, Microsoft a introdus procesoarele Intel i5 si i7 din generatia a sasea, inclusiv un procesor grafic Nvidia GeForce si memorie de tip GDDR5. Microsoft spune ca acest device este de aproximativ doua ori mai rapid decat Apple MacBook Pro.

spioneaza.ro

Are memorie RAM de 8 GB sau 16 GB, iar optiunile de spatiu de stocare sunt de 128 GB, 256 GB, 512 GB sau 1 terabyte. Are doua camere; O camera de 5MP orientata spre fata si o camera foto de 8MP orientata spre spate. De asemenea, poate inregistra video HD la rezolutia 1080p. In plus, Surface dispune de doua porturi USB 3.0 integrate, de dimensiuni mari si un slot pentru card SD.

Leave a Reply