Paltoane la comanda – cele mai importante avantaje

spioneaza.ro
Share Button

Paltoane la comanda - cele mai importante avantaje
In ultimele doua decenii s-a inregistrat o crestere considerabila a numarului de retaileri si producatori de paltoane barbatesti realizate la comanda.

Acest lucru se explica prin faptul ca din ce in ce mai multi barbati devin constienti de tendinta si agreeaza ideea de a purta articole vestimentare care au fost personalizate special pentru ei. Ideea de paltoane la comanda acopera mai multe aspecte importante – barbatii arata bine purtandu-le, se simt cat se poate de confortabil si sunt siguri ca hainele li se potrivesc perfect.

Iata principalele avantaje ale paltoanelor confectionale la comanda.

Paltoanele la comnada se potrivesc perfect

Secretul pentru a arata impecabil este sa te asiguri ca hainele ti se potrivesc perfect, iar paltonul intra si el in aceasta regula. Paltoanele prea mari sau prea mici, pe langa faptul ca nu sunt confortabile, pot fi foarte deranjate si inestetice, stricandu-ti intreaga imagine.

Oricat de bine ai fi imbracat pe dedesubt, paltonul poate strica sau completa imaginea de ansablu. Pe de alta parte, un palton realizat la comanda este adaptat la masuratorile si proportiile tale astfel incat sa se potriveasca perfect. Datorita masuratorilor precise, paltonul va fi confortabil si, totodata, va arata impecabil pe tine.

Poti alege materialele, modelul si finisajele dorite

zonia.ro


Un alt mare avantaj al unui palton facut la comanda este acela ca poti alege tu materialul din care vrei sa fie realizat. Masuratorile exacte, materialul pe care il doresti, alegerea modelului, a detaliilor si a finisajelor, toate sunt o garantie a faptului ca paltonul tau facut la comada va fi o piesa vestimentara de calitate si ca vei beneficia de tot ce este mai bun.

Vei arata grozav indiferent de stil sau model

Tu poti cumpara si un palton gata facut, un model clasic, sa zicem, dar daca el nu este realizat pe dimensiunile si proportiile tale, nu te va avantaja. Mergand pe ideea unui palton realizat la comanda, poti alege fara grija orice stil sau model doresti. Masuratorile atent realizate si respectarea proportiilor tale, vor face ca acelasi palton clasic, realizat la comanda, sa arate excelent pe tine.


Obtii exact ceea ce iti doresti

Este greu sa gasesti un palton care sa intruneasca toate cerintele si asteptarile tale – sa fie dintr-un material de calitate, o anumita culoare, un anumit model, confortabil si pe masura ta. Acest lucru este extrem de dificil, daca nu chiar imposibil. Insa, daca mergi pe varianta unui palton realizat la comanda va fi usor sa obtii exact ceea ce iti doresti.

Astfel poti selecta materialul, stilul, modelul, culoarea, accesoriile, finisajele si, deloc in ultimul rand, el va fi personalizat dupa masurile si proportiile tale.

Comandarea unui palton este un proces simplu si usor

Procesul de comanda a unui palton este simplu si usor, si nici nu necesita mult timp. Este suficient sa stii foarte bine ce iti doresti, ce preferinte ai in ceea ce priveste materialul, culoarea, stilul si modelul si sa iti rezervi timp pentru masuratori si doua sau trei intalniri pentru probe si ajustari.

Desi poate fi un proces care dureaza intre doua si trei saptamani, la finalul lui poti sa fii sigur ca vei avea paltonul dorit, confortabil si perfect personalizat dupa masurile si preferintele tale.

Leave a Reply