Panti titular cu Andorra

Share Button

Fostul portar a echipei desfintate Poli Timisoara, actual la jucator la Manchester City , Pantilimon va juca in poarta Romaniei dupa aproape un an de absenta. Pitruca a declarat ca Pantilimon se simte bucuros dupa revenirea la Nationala dupa 11 luni. Mancini a spus ca-i va acorda mai multe sanse lui Pantilimon in poarta celor de la Man City, evolutia acestuia fiind legata direct de poarta Nationalei.Fostul portar al Timisoarei poate revenii in poarta Nationalei, dupa 11 luni de absenta, mai exact de la meciul cu Belarus, incheiat 2-2 in luna octombrie a anului trecut, meci important pentru calificarea la Euro 2012.

Selectionerul Romaniei a vorbit si despre restul formatiei ce va fi pe teren cu Andorra, precizand ca in flancurile defensivei va fi aceiasi jucatori, Rat evoluand pe partea stang, continuand in acelasi timp sa fie si capitan. Pe partea dreapta Matel spera sa aiba acesiasi evolutie buna care a avut-o si cu Estonia.

In mijlocul apararii, Goian nu va mai fi din cauza accidentarii suferite cu Estonia, Piturca folosind perechea Gaman, Chiriches. Dupa o evolutie dezamagitoare, Piturca-i mai ofera o sansa lui Lazar care va face echipa la mijlocului terenului ca si inchizatori cu Bourceanu. Selectionerul continua forumla de start si cu jucatorul Petrolului, Grozav care are un debut excelent la Nationala, 2 goluri in 4 partide.

spioneaza.ro

Singura schimbare in formatia lui Piturca este Maxim in locul lui Tanase care a avut o evolutie stearsa. Atacaul echipei Nationale este acelasi, care a avut o evolutie extraordinara, Torje servind-ul pe Marica la gol si Marica aceiasi pasa de gol si lui Torje. Romania asadar joaca azi al doilea meci din preliminarile pentru Brazilia 2014.

zonia.ro

Leave a Reply