Pariuri online pe turnee de table

zonia.ro
Share Button

Pariuri online pe turnee de tableIn mod uzual, folosim adesea sintagma “pariezi ca?”, fara sa ne dam seama de cate oportunitati de pariere dispunem. Auzim foarte multe persoane spunand ca pariaza pe diferite lucruri, pe curse de cai, pe curse de masini sau pe meciuri, fie ele de fotbal, tenis sau de hochei.

Surprinzator, sau poate ca nu, am descoperit un loc unde poate fi efectuata toata gama de pariuri online, din orice domeniu, si anume pe site-ul www.pariurionline.org . Tot aici insa am mai descoperit un aspect foarte placut, si anume faptul ca avem la dispozitie si platforme gratuite de joc, special create pentru turnee de rummy sau table.

Desi nu este considerat a fi un joc tocmai pentru domnisoare, am constatat cu uimire faptul ca multe dintre reprezentantele sexului frumos aleg sa joace table, si mai mult decat atat, acestea chiar se si  pricep.

spioneaza.ro

In acest caz, poate nu ar fi o idee foarte rea sa fie organizate anumite campionate de acest gen, pe marginea carora sa poata fi efectuate o serie de pariuri online, intocmai ca la meciurile de sah sau de snooker. Backgammon, este un joc cu traditie, relativ usor de invatat, care, ca si in celelalte domenii, necesita atentie si concentrare maxima, mai ales in cazul turneelor, dar si a altor competitii cu miza mai mica.

Pariurionline.org, site-ul de care mentionam anterior, este unul dintre putinele din domeniu care pun la dispozitie toate informatiile necesare in ceea ce priveste evolutia jocului cu zarul. Pe langa legatura foarte stransa cu casele de pariuri online bonus , aici putem gasi diverse informatii cu privire la turneele Backgammon in desfasurare, indiferent daca este vorba despre meciuri de amatori sau despre cele ce ii implica pe profesionisti.

Din pacate acest joc nu are parte de atat de multa mediatizare pe cat ar merita, astfel incat ne-am gandit ca nu ar fi un lucru rau ca, succint, sa expunem in cele ce urmeaza cele mai importante dintre regulile de joc.

Desi pentru unii jocul poate parea usor greoi, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa. Odata ce sunt intelese elementele de baza ale jocului, tot ceea ce urmeaza este intuitiv si usor de aplicat. Jocul este bazat majoritar pe noroc, prin simpla existenta a zarului, insa are legaturi stranse cu strategia si statistica. Tabla de joc este structurata astfel incat sa poata fi delimitate doua zone, intocmai ca la sah.

O parte reprezinta “casa albului”, asa cum este denumita in mod uzual si cealalta reprezinta “casa negrului”. Jocul are ca scop mutarea strategica a pieselor fiecarui jucator in casa proprie, pentru ca mai apoi acestea sa fie scoase in exterior. Fata de pozitionarea pe tabla de joc, piesele se muta in directie opusa. Zarurile sunt cele care dicteaza miscarea pieselor, in functie de numerele aparute. Conditionarea este insa data de numarul de spatii libere, deoarece doar acolo pot fi mutate piesele ce urmeaza a fi introduse in casa proprie.

“Dubla” reprezinta un numar de 4 mutari, la libera alegere, in spatiile libere, in functie de numerele de pe zaruri. In cazul in care, in drumul catre casa proprie sunt intalnite piesele adversarului, fara ca acestea sa fie acoperite (multiplu de 2), ele pot fi eliminate, ceea ce va conduce la reluarea drumului din casa adversa, catre casa proprie, a jucatorului afectat. Scoaterea pieselor reprezinta finalul partidei, acestea fiind eliminate, conform numerelor date de zaruri.

Practic jocul consta dintr-o strategie bine pusa la punct in ceea ce priveste drumul parcurs de piesele proprii pe suprafata tablei de joc, etapizat, numarul de mutari fiind stabilit tot de zaruri. In mod normal, in cazul in care jocul este disputat fara miza pecuniara, exista stabilit un barem de calcul al punctelor. Pentru cei care insa investesc sume de bani in acest domeniu, simpla victorie este luata in calcul ca si castig al pariului si implicit a banilor.

In ansamblul sau, acest joc este unul dintre cele mai distractive, dar si solicitante deopotriva. Norocul, statistica si concentrarea sunt elemente foarte importante. O repriza de joc dureaza de regula foarte putin, chiar de ordinul a cateva minute.

In momentul in care intervin si sumele pariate, atunci miza este considerabil mai mare. Pentru a intelege mai bine sistemul de joc, Pariurionline.org a adaugat pe platforma online toate informatiile necesare cunoasterii mai multor detalii. In acest fel, poate cine stie, in curand, vom asista la adevarate turnee de table, asa cum avem acum in cazul sah-ului sau poker-ului.


Alte stiri actuale :

1. Campionatul de TABLE in Fierarie PUB BOEM – Editia III
2. Sporturi neconvenţionale: Un indonezian face surf pe … munţi de gunoaie
3. Miss Facebook, pasionată de sporturi extreme! A încercat ultima fiţă: flyboard-ul
4. 3 sporturi de aventură care îţi creează amintiri de neuitat vara asta la mare
5. Marian Oprea, locul 6 în finala la triplusalt
6. Argint şi bronz la Olimpiada veteranilor
7. Roger Federer, aceeaşi rachetă şi o nouă victorie la Cincinnati

Leave a Reply