Performante tot mai mari pentru telefoanele inteligente

Share Button

Performante tot mai mari pentru telefoanele inteligente
Telefoanele inteligente dispun de performante tot mai mari datorita avansului tehnologic inregistrat in acest domeniu. Acum, multe piese telefoane, accesorii si aplicatii utile pot fi gasite imediat, in functie de ceea ec ai tu nevoie pentru a-ti personaliza asa cum vrei dispozitivul Android sau iPhone-ul pe care il folosesti in fiecare zi.

Viitorul ne rezerva surprize si mai mare si promite sa aduca pe piata gadgeturilor telefoane si tablete din ce in ce mai performante. Ele vor permite efectuarea platilor doar cu ajutorul unui smartphone, vor monitoriza indeaproape starea de sanatate a utilizatorilor si vor oferi sfaturi in timp real celor care vor sa faca mai mult sport si sa isi mentina astfel sanatatea.

Gadgeturile viitorului vor fi o alegere mai buna pentru toti cei care isi doresc sa aiba mereu cu ei un dispozitiv care sa indeplineasca multe functii, dincolo de ceea ce poate oferi un telefon in viata de zi cu zi. Acestea inlocuiesc deja cu bine GPS-ul si DVD playerul si tind spre acapararea totala a pietei electronicelor folosite pentru a rula materiale multimedia.

zonia.ro

Pe smartphone potia sculta acum muzica fara a fi nevoie sa o transferi in memoria lui cu un cablu USB. Ea se stocheaza intr-una din numeroasele platforme cloud oferite prin intermediul aplicatiilor disponibile pe piata. Astfel, fisierele tale importante si muzica ta preferata sun accesibile imefiat din cloud daca dispui de o conexiune la internet.

Acum nu mai este nevoie de GPS pentru masina ta atunci cand pleci in calatorie. Telefonul si tableta preiau aceasta functie si te vor duce la destinatia dorita fara batai decap prea mari. Pretul unui smartphone poate fi chiar mai mic decat al unui GPS daca stii de unde sa il cumperi si ce sa alegi.

Datorita smarphoneurilor si tabletelor nu mai e nevoie sa ai cu tine in permanenta un laptop zi de zi atunci cand iti trebuie un mijloc electronic care sa te tina in legatura permanenta cu partenerii de afaceri. Tableta a preluat foarte multe functii ale calculatorului si devine din ce in ce mai practica.

Telefoanele inteligente si tabletele vor face posibile in viitor foarte multe operatiuni si proceduri la care acum nu ne gandim. Smartphone-urile au inceput deja sa fie folosite mult in domeniul medical. Ele ajuta la efectuarea unor analize de sange, la masurarea glicemiei si a altor parametri sanguini.

Toti stiu ca in prezent, telefoanele inteligente sunt folosite pentru masurarea activitatii sportive a celor care le folosesc si pot chiar sa detecteze prezenta unor afectiuni care se manifesta in timpul noptii, asa cum este apneea de somn.

Totusi, specialistii in medicina sustin ca utilizarea lor excesiva poate provoca anumite afectiuni si probleme ale organismului uman. Se pare ca ochii celor care folosesc prea mult smartphone-ul in intuneric ar fi afectati, iar creierul utilizatorilor care vorbesc prea mult la telefon poate suferi si el destul de mult din aceasta cauza. Telefonul trebuie folosit cu masura, fara a face excese, caci el are capacitatea de a cauza numeroase probleme.

Leave a Reply