Prime de 10.000 de euro pentru clujeni

Share Button

Diseara are loc etapa a doua din Liga Campionilor, acolo unde se afla si formatia romaneasca  CFR Cluj. CFR-u va lupta, sa speram piept la piept cu echipa din Manchester, si anume Diavolii Rosii. Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj pregateste prime enorme pentru jucatorii sai daca obtine cel putin un egal cu echipa Man. Utd. si o victorie in campionat in derby-ul cu Steaua.Insa trebuie sa recunoastem, cinstit ca este foarte greu ca CFR-ul sa scoata chiar si acel egal, care ar fi cat o victorie pentru noi, avand in vedere ca legendarul Sir Alex a declarat ca nu va menaja de nicio culoare oamenii de gol pe care United-ul ii detine, Rooney si Van Persie. Insa cele 10.000 de euro ar putea avea un cunvat greu de spus in ceea ce priveste moralul clujenilor, si dedicatia lor pentru a reusii macar un egal. Egalul cu United este doar un pas pe care fotbalistii din Cluj trebuie sa-l faca pentru bani, mai are si al doilea pas, si anume derby-ul cu Steaua care momentan este pe val in campionat, datorita noului antrenor germano-roman, Laurentiu Reghecampf.

Venind vorba de bani, daca derulam putin filmul inapoi, patronul celor de la CFR, a declarat ca va da cate 70.000 de euro de jucator daca acestia reusesc sa castige campionatul, lucru indeplinit, insa nu sa vorbit despre acest lucru, probabil discretia fiind cuvantul cheie.

In meciul cu Man Utd, Andone probabil va folosii aceiasi tactica care a dat roade si cu Basel si cu Braga, si anume contraatacul, care a functionat perfect. CFR Cluj – Manchester United este astazi de la 21:45 iar derby-ul cu Steaua se va disputa duminica.

spioneaza.ro

Leave a Reply