Prin ce situatii neplacute poti sa treci cand ai un smartphone de la Samsung?

Share Button

Prin ce situatii neplacute poti sa treci cand ai un smartphone de la Samsung?
Smartphone-urile sunt dispozitivele cele mai indragite de pe piata datorita multiplelor sarcini pe care le pot indeplini cu succes.

Trebuie mentionat faptul ca piata smartphone-urilor este plina in prezent de tot felul de producatori, astfel ca vei putea sa gasesti dispozitive de la brandurile de top precum Samsung sau Apple, insa poti sa gasesti si telefoane de la firme nu foarte renumite de pe piata.

Despre brandurile mari stim cu totii ca au dispozitive de calitate superioara, insa trebuie amintit si faptul ca acestea vor avea un pret destul de mare in comparatie cu telefoanele firmelor nu foarte cunoscute de pe piata.

Si totusi, in ciuda faptului ca telefoanele celor mai renumite firme de pe piata au asemenea preturi mari,  este mult mai bine sa iti indrepti atentia de exemplu spre un telefon de la Samsung, decat sa iti cumperi un telefon de la un producator despre care nu ai auzit nimic pana in momentul de fata.

In cazul in care optezi pentru un smartphone de la Samsung, in primul rand trebuie sa stii faptul ca un astfel de smartphone are sanse foarte mici sa se blocheze in momentul utilizarii, spre deosebire de telefoanele altor branduri care se blocheaza destul de des atunci cand sunt utilizate.

Smartphone-urile sunt insa dispozitive foarte sensibile, iar aici nu vorbim doar despre terminalele celor de la Samsung, pentru ca si telefoanele celorlalti producatori sunt la fel de sensibile.

Tocmai acesta esti si motivul datorita caruia, in momentul in care iti cumperi un smartphone de la Samsung, indiferent pentru ce model optezi, trebuie sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile.

Se stie faptul ca una dintre cele mai des intalnite reparatii Samsung consta in inlocuirea display-ului telefonului, insa o astfel de reparatie poate sa fie evitata foarte simplu, in cazul in care iti protejezi dispozitivul.

Pentru a evita o astfel de reparatie, trebuie ca telefonul sa fie neaparat echipat cu un geam de protectie pentru display, si ar mai fi indicat sa fie pastrat si intr-o husa.

Sunt alte telefoane Samsung care ajung in service pentru a fi reparate, iar aici problema provine de la un moment de neatentie al utilizatorului care si-a scapat telefonul in apa. In cazul in care esti un utilizator atent, si ai grija de dispozitiv, cu siguranta nu vei trece printr-o astfel de problema.

Mai sunt si utilizatori care isi duc terminalul la service, datorita faptului ca touchscreen-ul telefonului nu raspunde la comezi asa cum ar trebui, iar in acest caz se impune o reparatie de inlocuire touchscreen.

Poti sa iti mai duci telefonul Samsung la service si pentru o decodare telefon, in cazul in care acesta este blocat intr-o anumita retea, iar tu vrei sa folosesti o cartela pre pay a altui operator de telefonie mobila.

spioneaza.ro

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cauzele pentru care ajung unele telefoane Samsung la service, insa sunt probleme minore, care se pot remedia in cel mai scurt timp, asa ca nu sunt motive de ingrijorare.

Leave a Reply