Rafturi ideale pentru afacerea ta

Share Button

Rafturi ideale pentru afacerea ta
In momentul in care te hotarasti ca vrei sa incepi o afacere, insa nu esti dispus sa investesti foarte multi bani inca de la inceput, cu siguranta o afacere buna si cu o investitie mica va fi un minimarket.

In cazul in care deja ai locatia ta, unde vrei ca minimarketul sa isi desfasoare activitatea, cu siguranta nu va trebui sa investesti o multime de bani, pana cand vei putea sa iti desfasori activitatea.

Va trebui in primul rand ca respectiva cladire sa fie renovata, si sa indeplineasca toate normele care se impun, din toate punctele de vedere. In momentul in care cladirea indeplineste toate aceste cerinte, va trebui sa rezolvi totul in ceea ce priveste actele necesare pentru deschiderea unei societati comerciale.

zonia.ro

Cu siguranta aceasta etapa nu iti va pune nici un fel de problema, iar mai apoi vei putea sa incepi sa iti amenajezi interiorul minimarketului dupa bunul tau plac.

In primul rand va trebui sa cumperi mai multe rafturi care sa ajute la expunerea marfii, astfel incat clientul sa aiba acces usor la fiecare produs pe care si-l doreste.

Rafturile pentru care poti sa optezi, sunt rafturi metalice noi, dar poti sa optezi si pentru rafturi metalice second hand, in cazul in care le gasesti intr-o stare buna, si nu vrei sa investesti foarte multi bani pentru a cumpara astfel de rafturi.

Daca vrei sa cumperi neaparat rafturi second hand, atunci trebuie sa te asiguri ca acestea sunt intr-o stare impecabila, pentru ca in caz contrar, daca nu indeplinesc cerintele si certificarile necesare, costul acestora pe termen lung poate sa depaseasca pretul unor rafturi metalice noi.

Deasemenea atunci cand iti alegi rafturi second hand, trebuie sa te gandesti sa alegi ceea ce se potriveste cu magazinul tau, cu zugraveala din incapere si cu multi alti factori.

In cazul in care vrei sa optezi pentru rafturi metalice noi, trebuie sa stii ca acestea le poti alege si pe comanda, astfel ca vor fi realizate astfel incat sa se potriveasca perfect magazinului tau. Un mare avantaj pentru aceste rafturi metalice noi, este acela ca ele pot sa fie realizate pentru a suporta greutati mai mari.

De exemplu tu ii spui producatorului ce tip de raft iti doresti, si ce greutate vrei ca acesta sa poata sa suporte, iar producatorul se va conforma si iti va fabrica rafturile dupa cerintele tale.

Orice magazin alimentar sau cu atat mai mult, un minimarket, trebuie sa aiba si rafturi din lemn, pe care sunt asezate painea si restul produselor de panificatie. Si aceste rafturi din lemn se pot cumpara fie noi, fie second hand, insa este recomandat sa iti alegi rafturi noi si pe comanda, care se vor potrivi perfect magazinului tau.

Pe langa aceste rafturi, cu siguranta vei mai avea nevoie si de frigidere in care sa fie pastrate bauturile dar si anumite alimente. Vei putea opta pentru o multime de modele de frigidere.

spioneaza.ro

Asadar, cam acestea sunt rafturile si frigiderele de care ai nevoie in momentul in care vrei sa iti deschizi un magazin. Daca le vei alege noi sau vei opta pentru cele second hand, alegerea iti va apartine in totalitate.

Leave a Reply