Rapid in finala Cupe Romaniei!

Share Button

 

Echipa lui Razvan Lucescu s-a calificat in finala Cupei Romaniei  dupa un meci nebun in Giulesti, scorul a fost deschis foarte repede de Nicolae Grigore inca din secunda 15 dupa o grava greseala a lui Anderson. Avantajul visiinilor nu a durat mult, Wesley a egalat in minutul 6.

Cele doua echipe au intrat la cabine la egalitate si spectacolul era pe punctul de a incepe. Nici nu a inceput bine partea a doua ca Wesley a facut-o pe FC Vaslui favorita la califcare inscriind in minutul 46.

Omul care marcheaza rar, Dan Alexa a egalat la doi cu un super gol in minutul 63 trimitind in poarta lui Bojan cu un sut plasat din cadere de la 16 metrii. 2-2 si Rapidul era in finala, trupa lui Inacio trebuia neaaparat sa inscrie un gol. Vasluienii au mai avut cateva ocazii bune de a inscrie, insa Pap si N’Doye ┬ánu au reusit sa fructifice niciuna. In minutul 88 o centrare a lui Bozovici l-a pus in dificultate pe Bojan care a scapat mingea din brate, iar Mihai Roman a profitat si a trimis balonul in poarta goala.

zonia.ro

S-a terminat 3-2, Rapidul va intalni in finala castigatoarea dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Gaz Metan Medias.

 

spioneaza.ro

Leave a Reply