Real Madrid 90% campioana!

Share Button

Dupa victoria din El Clasico Real Madrid este in proportie de 90% campioana a Spaniei. Pana la final mai are meciuri cu echipe slab clasate si nu mai poate pierde primul loc, este la 7 puncte de locul doi ocupat de Barcelona.

Meciul a inceput bine pentru madrileni, Khedira a deschis scorul dupa o gafa a lui Valdes. Catalanii au incercat sa egaleze, insa nu au reusit pana la puaza. 0-1 pentru Real la pauza, iar repriza a doua se anunta foarte incinsa.

Golul catalanilor a venit foarte tarziu in ciuda faptului ca ei au dominat si in cea de-a doua parte, minutul 71 a adus golul noului intrat Alexis Sanchez, iata ca Pep Guardiola a fost foarte inspirat prin introducerea tanarului atacant adus de la Udinesse. Bucuria nu a durat mult, un cotra-atac scoala in minutul 73, pasa la intalnire a lui Ozil pentru Ronaldo, iar acesta finalizeaza lejer pe langa Victor Vlades care a facut un meci prost.

Pana la final nu s-au mai inscris goluri, 2-1 pentru Real, bucurie imensa atat pentru fotbalisti care au sarbatorit pe teren dar si pentru fani care au baut in baruri pana dimineata.

zonia.ro

Real Madrid reuseste sa castige titlul dupa 3 ani de dominatie a Barcei.

 

Leave a Reply