Real Madrid 90% campioana!

Share Button

Dupa victoria din El Clasico Real Madrid este in proportie de 90% campioana a Spaniei. Pana la final mai are meciuri cu echipe slab clasate si nu mai poate pierde primul loc, este la 7 puncte de locul doi ocupat de Barcelona.

Meciul a inceput bine pentru madrileni, Khedira a deschis scorul dupa o gafa a lui Valdes. Catalanii au incercat sa egaleze, insa nu au reusit pana la puaza. 0-1 pentru Real la pauza, iar repriza a doua se anunta foarte incinsa.

Golul catalanilor a venit foarte tarziu in ciuda faptului ca ei au dominat si in cea de-a doua parte, minutul 71 a adus golul noului intrat Alexis Sanchez, iata ca Pep Guardiola a fost foarte inspirat prin introducerea tanarului atacant adus de la Udinesse. Bucuria nu a durat mult, un cotra-atac scoala in minutul 73, pasa la intalnire a lui Ozil pentru Ronaldo, iar acesta finalizeaza lejer pe langa Victor Vlades care a facut un meci prost.

spioneaza.ro

Pana la final nu s-au mai inscris goluri, 2-1 pentru Real, bucurie imensa atat pentru fotbalisti care au sarbatorit pe teren dar si pentru fani care au baut in baruri pana dimineata.

Real Madrid reuseste sa castige titlul dupa 3 ani de dominatie a Barcei.

 

zonia.ro

Leave a Reply