Reghecampf a semnat cu Steaua!

Share Button

Laurentiu Reghecampf a semnat cu Steaua pentru 1 sezon, dupa o foarte scurta perioada te tratative cu patronul Gigi Becali. Reghecampf si-a aratat valoarea la Concordia Chiajna care era pe locul 17 la sfarsitul turului si a reusit sa o salveze preluand-o in iarna, terminand sezonul pe locul 10 cu 11 victorii, doua egaluri si 4 infrangeri acumuland in 17 partide cu putin peste punctajul obtinut de Sportul ( echipa care a terminat pe locul 17 sezonul ) in tot campionatul.

Astazi au semnat cu Steaua si primii doi fotbalisti doriti de Laurentiu, Andrei Pavel si Andrei Dumitras, de la Ceahlaul. Sa nu credeti ca in aceasta pauza echipa din Ghencea nu se va intari, pe lista lui Mihai Stoica se gasesc inca 6 fotbalisti printre care se afla si Rocha, fotbalist dorit de noul antrenor.

In ciuda incercarilor lui Mihai Stoica si Reghecampf, directorul sportiv Narcis Raducan si-a dat demisia dupa doua sezoane petrecute la echipa sa de suflet.

zonia.ro

Noua conducere vrea performanta! Proaspat instalat pe banca ros-albastra, Reghe a declarat ca va castiga cu siguranta titlul in sezonul viitor si va face performanta in Europa League, deoarece are un lot foarte puternic la dispozitie.

Steaua Bucuresti a terminat pe locul 3 in acest sezon schimband doar trei antrenori, Levy, Ilie Stan si Mihai Stoichita.

 

spioneaza.ro

Leave a Reply