Romania-Turcia, un meci cat o calificare

spioneaza.ro
Share Button

Romania va intalni maine pe selectionata Turcei in etapa a treia din calificariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia ce va avea loc in anul 2014. Selectionata lui Piturca s-a descurcat de minune in primele doua etape ale acestei campanii de calificare castigand atat meciul cu Estonia cat si partida cu Andorra unde a reusit sa marcheze 4 goluri, cu doua goluri mai mult decat in meciul cu Estonia.Am spus in titlul acestui articol ca este un meci cat o calificare, dar probabil unii spun, “cum ramane cu meciul contra Olandei”, deisgur si acela este un meci la fel de important pentru calificarea Romaniei la Campionatul Mondial din 2014. Insa cum spun toti antrenorii, sa gandim fiecare pas pe care-l facem si nu pasul al cinci-lea, iar noi ne impotmolim la al 3-lea pas.

Avand in vedere pozitia pe care o ocupa Turcia in clasamentul mondial (unul mai bun ca al Romaniei) este clar ca gazdele acestui meci sunt favoritii la castigarea acestui meci, insa in fotbal totul este posibil, rasturnari de situatie cat si surprize pot fi facute, insa nu cred ca o victorie a Romaniei va fi o surpriza pentru nimeni, Romania demonstrand de-a lung-ul istoriei ca poate invinge selectionate tari ale Europei, dar nu numa’.

Din punct de vedere al echipei, Piturca a chemat tot ce are el mai bun, posibila formatie de meci ar fi (in ordine descrescatoare) Marica, Mutu, Torje, Stancu, Lazar, Cocis, Bourceanu, Rat, Chiriches, Goian si in trebuturi fiind Tatarusanu. O formatie destul de buna cat sa-i faca fata si sa o invinga pe selectionata Turciei. Sa le uram succes baietiilor.

zonia.ro

Leave a Reply