Sa imi cumpar un Allview P8 Energy?

Share Button

sa-imi-cumpar-un-allview-p8-energyPe parcursul a catorva saptamani userii din Romania au avut ocazia de a testa un smartphone extrem de intersant intitulat Allview P8 Energy.

Putem spune ca acesta este un smart device dual-sim compatibil 4G ce ascunde sub carcasa sa o baterie mare de 6000 mAh care este capabila sa ofere o autonomie foarte buna in conditiile in care telefonul este utilizat intens. De asemenea se poate oferi o inlocuire touchscreen Allview rapida si deloc costisitoare in cazul in care ecranul telefonului este spart.

Prototipul Allview P8 Energy a adoptat un design atractiv si robust. Carcasa sa unibody este realizata din combinarea policarbonatului cu metalul, iar finisajele sale sunt de o calitate ridicata. Rama metalica a telefonului ofera o rigiditate extrem de buna, iar carcasa nu scoate niciun sunet ciudat in momentul in care terminalul este utilizat in moduri inedite.

Ar trebui sa stiti ca partea din spate a telefonului nu poate fi detasabila si este realizata din aluminiu polishat ce ofera un grip foarte bun, insa se poate zfaria destul de repede si acumuleaza amprente. In partea de sus a smartphone-ului este pozitionat jack-ul de 3.5 mm destinat pentru casti si portul infrarosu, iar in partea de jos este amplasata mufa destinata USB-ului si microfonul principal.

Pe latura din partea dreapta se afla butoanele pentru volum si cel On/Off, dar si slotul pentru cartela microSD care poate suporta o capacitate de pana la 128 GB.

Slotul destuinat celor doua cartele microSIM se afla pe laterala din partea stanga a terminalului, iar acesta se poate accesa cu usurinta cu ajutorul unei chei spefice care este prezenta in pachetul smartphone. In partea de jos a display-ului se regasesc 3 butoane tactile ce indeplinesc functiile home, back si options.

Printre altele trebuie sa mentionam ca P8 Energy ese echipat cu un sistem audio destul de bun ce dispune de noua tehnologie DTS.

Allview P8 Energy cantareste doar 212 grame si are 8.5mm grosime. Acest prototip se poate utiliza foarte usor si cu o singura mana cu ajutorul functiei software de care acesta dispune.

Smartphone-ul celor de la Allview este echipat un ecran tactil de tip AMOLED de doar 5.5 inchi care prezinta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Tot acest ansamblu este protejat cu ajutorul unei sticle Corning Gorilla Glass 3, ceea ce inseamna ca prototipul poate rezista la mici socuri mecanice si la zgarieturi. Display-ul prezinta o calitate medie.

Acesta reda culorile intr-un mod natural si vibrant, insa sunt suprasaturate. In ceea ce priveste unghiurile de vizualizare, putem spune ca acestea sunt foarte generoase.

Multi utilizatori au fost surprinsi intr-un mod placut de luminozitatea excelenta pe care o poate oferi acest display si, astfel, smartphone-ul poate fi utilizat cu usurinta si fara probleme de lizibilitate si in bataia directa a razelor solare.

spioneaza.ro

Sub carcasa sa Allview P8 Energy ascunde procesorul MediaTek quad-core, 2 GB RAM, GPU Mali-T720 si un spatiu de stocare intern de doar 16 GB care poate fi extins cu usurinta cu ajutorul slot-ului de card microSD, cu 128 GB maxim. Cu ajutorul acestui hardware, P8 Energy ruleaza foarte bine cele mai noi aplicatii si jocuri.

Leave a Reply