Seara neagra pentru Steaua in Europa League!

spioneaza.ro
Share Button

 

Chiar daca pe stadion au fost aproximativ 40 de mii de fanii, Steaua nu a reusit sa castige in fata ecipei olandeze Twente. Echipa lui Ilie Stan a avut cele mai multe ocazii de gol, dar a fost infranta dupa o exectuie fabuloasa a lui Ola John care l-a ridiculizat pe Tatarusanu cu o scarita din 16 m. Golul olandezilor a venit dupa o greseala grava a lui Prepelita care a dat pe langa minge, punandu-l pe John in pozitie de finalizare in minutul 53.

In prima repriza Rusescu si Tatu au trecut pe langa deschiderea scorului, dar si De Jong a speriat peluza stelista cu un luft in careul lui Tatarusanu, noroc cu gazonul care l-a determinat pe olandez sa rateze. Repriza a doua  a adus si prima modificare in tabara stelista, Ovidiu Dananae a fost schimbat cu Martinovic, care a jucat mult mai bine.

In minutul  51 s-a produs cosmarul, plasa Stelei a fost scuturata, iar fanii au fost enervati. Ilie Stan i-a introdus pe teren si pe  fratii Costea, Mihai fiind aproape de gol la ultima faza importanta.

La inceputul partide ultrasii au facut o coregrafie impresionanta, au compus din carton fata lui Mihaita Nesu si i-au scandat numele.

Steaua merge in Olanda cu gandul de a inscrie cel putin un gol!

zonia.ro

Leave a Reply