Semnele care diferentiaza un tipster profesionist de unul amator

Share Button

Domeniul pariurilor a inceput sa castige tot mai mult teren in Romania, mai ales cele sportive. Astfel, au aparut din ce in ce mai multi tipsteri care dau sfaturi si ofera ponturi pariorilor, in scopul de a-i ajuta pe acestia sa castige. Exista niste elemente de baza care diferentiaza un tipster profesionist de unul amator, pe care le regasesti in randurile urmatoare. Uite despre ce este vorba!

Procentajul de reusita

zonia.ro

Este poate aspectul esential care face diferenta intre tipsterii buni si cei slabi. Degeaba spune unul ca este specialist in pariuri daca el nu reuseste sa aiba o rata de castig mai mare de 40 sau 50%. Sunt toate sansele sa pierzi bani la finalul lunii in cazul in care iei in considerare ponturile unui astfel de tipster.

Experienta

Ca in orice domeniu si in cel al pariurilor ai nevoie de timp pentru a deveni specialist. Poate fi vorba despre o poveste de minim 7 ani pentru a dobandi experienta si cunostintele necesare pentru a putea intra in categoria specialistilor.

Face/nu face bani din pariuri

Un alt criteriu care trebuie sa iti dicteze alegerea atunci iei decizia de a urmari tipserul este acesta. Astfel, un profesionist adevarat traieste din asta, castiga bani din asta. Si nu putini, ci sume considerabile. Unul care isi face din cand in cand timp sa puna cateva pariuri este departe de profesionalism.

Pe ce anume pariaza

Un tipster adevarat se specializeaza de cele mai multe ori pe un anumit domeniu in care de altfel si exceleaza. Astfel, este de preferat sa pariezi doar pe ceea ce iti este familiar, pe ceea ce cunosti cel mai bine. Se spune ca atunci cand alergi dupa mai multi iepuri in acelasi timp nu vei prinde niciunul. Acelasi principiu este valabil si aici, deci este bine sa alegi intre fotbal, tenis, handbal si hockey.

Transparenta

Un alt reper important dupa care deosebesti tipserii profesionisti de amatori se refera la transparenta. Un profesionist isi asuma ponturile chiar daca nu au fost castigatoare si nu le sterge niciodata. Este vorba despre respect fata de cei care il urmaresc. De asemenea, va afisa de fiecare data statistica biletelor pe care le ofera, chiar daca, uneori, acesta nu este de partea sa. Nu poti numai sa castigi, deci trebui sa iti asumi si esecurile si sa le iei ca atare.

Nu iti cere bani pe ponturi

Mai mult ca sigur ai intalnit pe internet tot felul de tipsteri care, in schimbul unor sume de bani, iti ofera anumite ponturi „castigatoare” si meciuri aranjate. Daca ai cazut in plasa unui astfel de personaj, sunt toate sanse sa pierzi banii.

Ca sfat extra, este recomandat sa iei in calcul criteriul rentabilitatii in evaluarea avantajelor tale in timp, atunci cand doresti sa urmaresti un tipser bun. Chiar daca este un proces minutios, este bine sa ii analizezi intreg palmaresul, cotele, mizele si beneficiile tale. Abia mai apoi iti faci o idee despre profesionalismul tipsterului.

Daca faci parte din categoria celor carora le face placere sa urmareasca ponturile puse la bataie de tipsteri fiabili, poti intra pe cota2.ro. In plus, tot aici vei descoperi si alte informatii utile despre pariuri.

Leave a Reply