Sfaturi de luat in calcul pentru finantarea unei flote auto

Share Button

Pentru un transportator rutier, flota de masini pe care o are la dispozitie reprezinta motorul principal al afacerii. Astfel, orice disfunctionalitate in ceea ce priveste parcul auto poate echivala cu pierderi importante de natura financiara au, in cazuri extreme, falimentul.

Transportatorii seriosi investesc insa permanent in intretinerea si innoirea parcului auto, pentru a-si mentine afacerea pe roate. Din acest motiv, un fond special de rulaj pe care sa il folosesti pentru investitii sau reparatii poate fi o solutie pentru a mentine afacerea ta la parametri competitivi.

spioneaza.ro

De unde insa finantare? Pentru aceasta, se pot gasi astazi o multime de solutii, astfel incat sa ai in permanenta acces la bani sau linii de credit pentru uz curent in afacerea ta.

Apeleaza la un credit pentru IMM

Primul lucru la care cei mai multi dintre noi ne gandim atunci cand dorim finantare pentru o idee sau pentru o afacere este apelarea la un credit. Iar din acest punct de vedere, bancile putem spune ca au astazi o oferta foarte variata.

E drept, au existat si perioade mai sumbre in istoria recenta, cand finantarea pentru companii se acorda foarte greu sau deloc. Asa au fost anii crizei economice mondiale, cand banii pe piata erau foarte putini si foarte scumpi.

Astazi insa, conditiile de creditare s-au mai relaxat, astfel incat orice tanar intreprinzator isi poate dezvolta afacerea in baza unui credit bancar. Dincolo de creditul clasic, pe nevoi personale, bancile mai acorda astazi credite pentru IMM-uri, cu o dobanda mai mult decat avantajoasa.

Alege varianta fondurilor europene

De asemenea, pentru finantarea afacerii tale, ai astazi varianta apelarii la unul din multele programe cu finantare europeana. Acestea sunt astazi structurate de asa natura incat sa acopere aproape toate palierele unei afaceri. Nu este nevoie ca afacerea ta sa fie de la zero.

Poti lua un credit pentru a-ti dezvolta ceea ce ai inceput deja, insa multe dintre programele de finantare de acest tip sunt concepute pentru afacerile incepute de la zero. Astfel, poti, spre exemplu, sa accesezi un program de finantare pentru dotarea parcului auto, in cadrul caruia sa achizitionezi autovehiculele necesare ori sa amenajezi un garaj pentru acestea.

Cumpara camioane bune de peĀ kleyntrucks.com/ro sau de la furnizori de incredere.

Nu in ultimul rand, poti sa iti construiesti propria statie de service pentru autovehiculele din dotare. Aceasta in conditiile in care reparatiile la masinile de transport sunt la ordinea zilei, iar costurile cu externalizarea activitatii de service pot avea valori foarte consistente.

Toate aceste solutii de finantare sunt astazi la indemana ta. Totul este sa verifici care sunt criteriile pentru care poti fi declarat eligibil si sa analizezi foarte bine cerintele din proiect.

Leave a Reply