Sfaturi in redactarea continutului

zonia.ro
Share Button

Redactarea continutului pentru blog reprezinta o adevarata provocare, mai ales daca inca nu aveti experienta  necesara. Cu toate acestea, daca veti tine cont de anumite sfaturi si detalii, puteti chiar si dumneavoastra sa va creati un continut de calitate, potrivit pentru site-ul dumneavoastra.

De aceea, in articolul de astazi veti descoperi cateva sfaturi pe care firmele de SEO din Timisoara  le considera a fi utile in redactarea continutului unui site.

Titlu atragator

Inainte de a va citi intreg continutul site-ului, publicul va lua contact cu titlul acestuia, astfel ca acesta ar trebui sa fie suficient de captivant pentru ca utilizatorul sa fie curios sa va cunoasca articolul. De asemenea, incercati ca titlul articolului sa fie destul de scurt, insa care sa descrie ceea ce veti prezenta in amanunt prin intermediul articolului.

In plus, nu uitati ca in cadrul titlului sa introduceti si un cuvant-cheie, astfel incat, atunci cand publicul va cauta o anumita informatie care se poate regasi si in articolul dumneavoastra, acesta sa apara printre primele rezultate.

De asemenea, incercati sa adaugati si o scurta descriere care va aparea sub titlu, astfel incat utilizatorul sa devina din ce in ce mai curios cu privire la ceea ce urmeaza sa transmiteti prin intermediul articolului.

Cuvinte-cheie potrivite

Dupa cum am mentionat si la paragraful anterior, este foarte important sa utilizati cuvinte-cheie care sa fie in stransa concordanta cu articolul pe care urmeaza sa il prezentati, astfel incat acestea sa poata fi usor incorporate in intreg continutul. De asemenea, asa cum am spus, nu uitati sa introduceti cuvinte-cheie si in cadrul titlului, astfel incat sa puteti fi gasit mult mai usor.

Mai mult, va recomandam sa introduceti acest tip de termeni si in primele paragrafe ale articolului, tocmai pentru a fi gasite in topul cautarilor Google. Cu toate acestea, va sugeram sa nu exagerati cu numarul de cuvinte-cheie, acestea fiind direct proportionale cu numarul de cuvinte din cadrul articolului publicat.

Lungime corespunzatoare

Un alt detaliu foarte important cu privire la redactarea de continut se refera la lungimea acestuia. Va recomandam ca un articol sa aiba o dimensiune potrivita, aproximativ intre 300 si 1000 de cuvinte.

spioneaza.ro

Un articol mai scurt de 300 de cuvinte nu este foarte relevant pentru optimizare, in timp ce un articol foarte lung este foarte dificil de citit, astfel ca, in cele mai multe cazuri, este posibil ca cititorul sa isi piarda interesul la jumatatea lecturarii articolului.

Leave a Reply