Sfaturi pentru castiguri cat mai sigure la pariuri sportive pentru incepatori

Share Button

IASI

Daca te-a captivat si pe tine lumea aceasta a pariurilor sportive, ai nevoie pentru inceput de cateva sfaturi de baza. Casele de pariuri activeaza de mult pe piata de profil, dar in ultimul timp au inceput sa aiba din ce in ce mai multi clienti?

De ce? Pentru a ofera bonusuri atractive pentru jucatorii noi, dar si pentru ca s-au extins si in mediul online. Acum pariul castigator poate fi doar la un click distanta de tine. In cele ce urmeaza, iti voi vinde cateva ponturi pentru un castig cat mai aproape de sigur.

Cotele si cum alegi pe ce pariezi in functie de ele

In primul rand, daca nu stii ce inseamna cota la pariuri iti voi spune – mai pe scurt, cota este un numar ce face corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Pana in prezent exista 6 tipuri de cote: cote tip European, cote tip Britanic, cote tip American, cote tip Hong, cote tip Indonezian si cote tip Malaezian.

Ne vom indrepta atentia putin spre cota de tip European, pentru celelalte tipuri te invit pe tine sa te informezi de pe Cota2.ro si vei intelege cu siguranta in ce constau. Un pont mai mult ca sigur pe care pot sa ti-l vand tine de felul in care alegi meciul in functie de cota. Trebuie sa stii ca o cota mai mare reprezinta un castig mai mic iar o cota mai mica un castig mai mare, simplu.

Totodata, castigul nu tine doar de cote. In principal se bazeaza pe noroc si intuitie – le vei dezvolta cu siguranta in timp, pariind.

Pariaza pe biletul zilei

Pentru a-ti spori sansele de castig constant, pariaza pe biletul zilei de la Cota2.ro. accesand site-ul vei observa ca este mereu actualizat cu rezultatele meciurilor anterioare dar si cu meciurile viitoare si cotele acestora. Daca pariezi constant, prin intermediul biletului zilei, iti vei antrena atat si intuitia, cat si spiritul obiectiv.

Atentie! Iti recomand sa pui un numar mai mic de meciuri pe bilet. Astfel, sansele tale de castig vor creste considerabil.

Urmareste ponturile de la tipsteri

Avand in vedere ca esti la inceput de drum, ai nevoie de cateva ponturi mai precise. Poti urmari ponturi pariuri castigatoare de la tipsteri de pe Cota2.ro. Acestia actualizeaza mereu platforma cu diferite ponturi pentru bilete cu un meci, doua, trei si chiar mai multe.

Axeaza-te pe sporturile mai putin populare

Dupa cum observi si tu, majoritatea pariorilor se axeaza doar pe meciurile din fotbal. Casele de pariuri isi indreapta atentia catre acest sport si de multe ori acorda cote derizorii = ti-e mult mai greu sa faci bani de pe urma lor. Daca te pricepi mai bine la un sport mai putin popular, vei vedea ca e mult mai usor sa intuiesti castigatorii la meciurile pe care mizezi.

zonia.ro

Sfaturi ar mai fi inca multe insa, avandu-le pe acestea de baza, te poti considera ca ai sanse cel putin egale cu pariorii veterani. Ia in seama de la inceput mai multe aspecte ce privesc meciul si mergi doar la sigur atunci cand pariezi.

Leave a Reply