Sfaturi utile atunci cand vrei sa cumperi un compresor

spioneaza.ro
Share Button

Standardele stabilite de industrie pentru turbocompresoare pot fi stabilite de catre SAE. Proprietatile de gaze ideale functioneaza adesea bine pentru proiectarea, testarea si analiza performantelor compresorului centrifugal al turbocompresorului. In compresoarele de gaze naturale pentru a muta gazul de la locul de productie la consumator.

Compresoarele centrifuge pentru astfel de utilizari pot fi una sau mai multe etape si sunt conduse de turbine cu gaze mari. Standardele stabilite de industrie (ANSI / API, ASME) au ca rezultat carcase groase mari pentru a maximiza siguranta.

Rotoarele sunt adesea, daca nu intotdeauna, acoperite, ceea ce le face sa arate mult ca rotoarele pompei. Acest tip de compresor este adesea denumit un stil API. Puterea necesara pentru a conduce aceste compresoare este cel mai adesea in mii de cai putere (HP).

Utilizarea proprietatilor reale de gaz este necesara pentru proiectarea, testarea si analizarea adecvata a performantelor compresoarelor centrifuge cu conducte de gaze naturale. Iti recomandam sa cauti aici un compresor de aer ieftin.

In rafinariile de titei, prelucrarea gazelor naturale, instalatiile petrochimice si chimice. Compresoarele centrifuge ofera adesea compresia in ciclurile de racire a apei.

Datorita varietatii mari de cicluri de compresie a vaporilor (ciclu termodinamic, termodinamica) si a varietatii de gaze de lucru (agenti frigorifici), compresoarele centrifuge sunt utilizate intr-o gama larga de dimensiuni si configuratii.

zonia.ro

Utilizarea proprietatilor reale de gaz este necesara pentru proiectarea, testarea si analizarea adecvata a performantelor acestor masini. Standardele stabilite de industrie pentru aceste compresoare includ ASHRAE, ASME & API.

In industrie si in industria prelucratoare se furnizeaza aer comprimat pentru toate tipurile de scule pneumatice.

Compresoarele centrifuge pentru astfel de utilizari sunt adesea in mai multe etape si sunt actionate de motoare electrice. Inter-racirea este adesea necesara intre etape pentru a controla temperatura aerului.

Retineti ca echipa de reparatii rutiere si garajul local de reparatii auto gasesc compresoare cu surub care se adapteaza mai bine nevoilor lor. Poti incerca si Compresor air kit 8 bar 1.5 cp.

Standardele stabilite de industrie pentru aceste compresoare includ ASME si reglementarile guvernamentale care subliniaza siguranta. Relatiile de gaze ideale sunt adesea utilizate pentru a proiecta, testa si analiza corect performantele acestor masini. Ecuatia caruciorului este adesea folosita pentru a face fata umiditatii.

Compresoarele centrifuge pentru astfel de utilizari sunt adesea in mai multe etape utilizand inter-racire pentru a controla temperatura aerului. Standardele stabilite de industrie pentru aceste compresoare includ ASME si reglementarile guvernamentale care subliniaza siguranta.

Relatiile de gaze ideale sunt adesea utilizate pentru a proiecta, testa si analiza in mod corespunzator performantele acestor masini atunci cand gazul de lucru este aer sau azot.

In reimprospatarea campului petrolier a gazelor naturale de inalta presiune pentru a imbunatati recuperarea uleiului se folosesc compresoare.

In comparatie cu estimarea performantei, care este foarte rentabila (utila in proiectare), testarea, in timp ce este costisitoare, este cea mai precisa metoda. Mai mult, testarea performantelor compresoarelor centrifuge este foarte complexa.

Societatile profesionale precum ASME (PTC-10, Fluid Meters Handbook, PTC-19.x), ASHRAE (Manual ASHRAE) si API (ANSI / API 617-2002, 672-2007) au stabilit standarde pentru metode experimentale detaliate si analiza rezultatelor testelor. In ciuda acestei complexitati, cateva concepte de baza in performanta pot fi prezentate prin examinarea unei harti de performanta pentru testul de exemplu.

Leave a Reply