Situatii in care un telefon se poate strica

Share Button

Situatii in care un telefon se poate strica
Un telefon poate sa se strice din mai multe cauze si de obicei se strica pentru ca nu stim sa il protejam corect sau pur si simplu pentru ca nu ne dam interesul sa il protejam asa cum ar trebui.

Atunci cand aveti nevoie de reparatii pentru telefon si vreti servicii de calitate la preturi rezonabile si desigur cand sunteti prin apropiere va recomandam service reparatii telefoane Bucuresti.

Investim destul de mult in telefoane si atunci cand se strica mai ales pentru ca noi nu am fost suficient de atenti cu ele totul devine tare frustrant. Unele reparatii ne pot trimite in service si pot sa stea destul de mult la reparat si asta inseamna ca va trebui sa gasim alternative, ori un alt telefon ori pur si simplu sa stam fara telefon pana cand se repara cel pe care il avem, asta daca se mai repara.

De asemenea, este clar si evident ca fara telefon nu putem sta pentru ca el ne ajuta si la munca si in mai multe activitati si de aceea vom alege sa luam un telefon nou.

Daca avem deja un telefon mai vechi care inca mai merge il vom folosi pe el si daca este si el smart atunci chiar suntem norocosi insa in momentul in care avem un telefon vechi din acela simplu si cu butoane ne va fi rusine sa il scoatem in public, iar daca nu avem deloc si nu are nimeni sa ne imprumute atunci va fi clar nevoie sa luati un alt telefon macar la mana a doua. Sunt persoane pentru care o zi fara telefon inseamna o pierdere uriasa.

Telefoanele se pot strica din mai multe motive. Unul dintre ele este reprezentat de expunerea telefonului la umezeala sau la temperaturi extreme. Vom incepe povestea cu temperaturile extreme. Pe lista aceasta includem frigul si caldura.

Pe timpul verii este recomandat sa evitati sa lasati telefonul in masina. Interiorul unei masini este foarte cald si poate ajunge chiar fierbinte in momentul in care masina stationeaza si de aceea se recomanda sa nu lasati telefonul acolo.

De asemenea in momentul in care conduceti nu puneti telefonul pe bord vara. Acolo bat toate razele de soare si bordul masinii are tendinta de a fi foarte cald iar telefonul se va strica. De asemenea si frigul extrem va poate deteriora telefonul. In functie de marca acestuia telefoanele pot sa se strice la anumite temperaturi pe minus iar altele doar se blocheaza.

Nu uitati si ca variatiile subite de temperatura pot genera condens atat la exteriorul telefonului cat si la interior.

O alta problema sunt cazaturile si loviturile in general. Si ele pot sa deterioreze usor un telefon. Vi se poata intampla ca telefonul sa va cada in mod accidental din mana moment in care se poate lovi cu fata in jos sau poate cadea pe colt.

spioneaza.ro

Daca nu e rezistent la socuri in momentul in care pica pe colt va crapa ecranul si atunci e necesar sa mergeti si sa il schimbati. Nu tineti telefonul alaturi de chei, pixuri si monezi.

Leave a Reply