Spalatorul cu presiune , intrebuintari si performanta

Share Button

Spalatorul cu presiune , intrebuintari si performantaAlegerea unui spalator cu presiune si in general a unor echipamente profesionale de curatat, presupune selectarea atenta a acestora in functie de eficacitate, fiabilitate, siguranta si manevrabilitate.

Compania Epinvest va faciliteaza achizitionarea celor mai performante echipamente si utilaje de curatat: aspiratoare pentru cenusa, aspiratoare cu spalare si cu aburi, curatitoare pentru pardoseli, curatitoare cu inalta presiune, etc.

Fiecare dintre utilajele prezente in categoriile enumerate, prin tehnologia folosita, va garanteaza igiena si curatenia perfecte a tuturor suprafetelor pentru care sunt folosite.

Care este utilizarea spalatorului cu presiune?

Curatitorul cu inalta presiune, cunoscut si cu denumirea de spalator cu presiune, se intrebuinteaza pentru spalarea oricaror tipuri de suprafete. Poate fi vorba despre pavimentatia stradala dar si despre pardoseala interna a locuintei. Se poate aplica in domeniile industriale, pentru curatarea peretilor, geamurilor sau a scarilor, dar si in cazul curateniei domestice.

Mecanismul de functionare ii permite utilizarea presiunii apei, motiv pentru care domeniile de aplicabilitate sunt foarte vaste. Orice tip de murdarie dificil de curatat, si aici poate fi vorba despre praf, depuneri de calcar, reziduuri, mucegaiuri sau orice mizerie incrustata, poate fi inlaturata fara prea multe batai de cap.

Tinand cont ca spalatorul cu presiune este o masinarie in masura sa trateze orice tip de suprafata, este utilizat cu precadere in domeniile industriale. Halele, cladirile, spatiile fabricilor, curtile, aleile sau birourile sunt foarte usor de intretinut folosind presiunea apei.

zonia.ro

Tot presiunea apei este cea care inlatura urmele de uleiuri, grasimi si murdaria existenta in atelierele auto. Insa capacitatile acestei ”bijuterii” tehnologice nu se opresc aici. In diverse ocazii, curatitorul cu presiune este folosit pentru intretinerea si spalarea tirurilor, autobuselor, camioanelor, trenurilor sau a altor vehicule sau utilaje industriale.

Sunt interesante si utilizarile alternative ale curatitorului cu presiune. In anumite situatii, datorita presiunii de iesire a apei prin duza, curatitorul este intrebuintat pentru eliminarea insectelor, ca de exemplu din furnicare sau cuiburi de viespi. Datorita accesoriilor pe care le are in dotare, se mai poate folosi pentru desfundarea conductelor, tevilor sau retelelor de canalizare.

Nu poate fi uitata o intrebuintare bazata pe capacitatea de incalzire a temperaturii apei. Astfel, desi este vorba despre o functionalitate neconventionala, este totusi utila in cazul anotimpului invernal. Spalatorul cu presiune poate servi la inlaturarea blocurilor de gheata formate pe conducte, prevenind astfel pericolele ce decurg din incapacitatea de scurgere a apei.

Precautii de utilizare

Avand in vedere volumul de apa ce iese prin duza lancei, in cazul curatitoarelor profesionale, debitul ajungand pana la 450-500 l/h, acestea trebuie utilizate cu grija in spatiile interne. Exista pericolul de inundare sau de distrugere a mobilierului, asta desigur, daca este utilizat pentru pardoseala interioara a locuintelor.

Desigur ca in cazurile utilizarilor industriale, nu poate fi vorba despre degradarea mobilierului, rezistent de altfel, si unde este prioritara inlaturarea rapida a reziduurilor si mai putin protejarea obiectelor de mobilier.

Trebuie luate masuri de precautie si in cazul curatarii unor utilaje mai delicate, data fiind viteza de iesire a jetului de apa, ce ar putea crea leziuni la nivelul suprafetelor si eventual inlatura straturile de vopsea.

De unde va puteti procura un spalator cu presiune?

Suprafetele intinse sau murdaria greu de inlaturat cu clasicele perii sau carpe, nu mai sunt o problema o data ce va decideti sa achizitionati un spalator cu presiune. Contactand site-ul companiei Epinvest si tinand cont de recomandarile specialistilor, puteti alege dintre cele mai renumite brand-uri, unul dintre produsele categoriei utilaje de curatat si utilaje constructii Bucuresti .

Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. Reţeta succesului în construcţii
2. Constructii spectaculoase, create de un singur om
3. Constructii ridicate fara autorizatie de construire – Cum se pot intabula?
4. Trei cătune din Vatra Moldoviţei, scoase din izolare în urma finalizării unui proiect european

Leave a Reply