Steaua merge increzatoare la Enschede

zonia.ro
Share Button

 

Dupa ce a fost batuta acasa cu 1-0 echipa lui Ilie Stan inca mai spera intr-o calificare, chiar daca este destul de greu. Olandezii au avantajul golului inscris in deplasare, iar Steaua trebuie sa inscrie 2 goluri fara sa primeasca niciunul pentru a se califica.

Patronul Stelei Gigi Becali a marit primele de calificare de la 10 mii de euro la 20 de mii pentru a-i motiva si mai mult pe fotbalisti.  Toata lumea inca mai crede in calificarea Stelei, numai Dumitru Dragomir nu, acesta afirmand ca Twente este o echipe de top 10 si Steaua nu are cum sa o bata acasa.

Romanii vor pleca Miercuri in Olanda, unde il vor vizita si pe Mihaita Nesu. Multi au criticat plecarea Stelei de Miercuri afirmand ca cel mai bine era ca Steaua sa plece de Marti pentru a se obijnui cu clima si conditile meteo de acolo.

spioneaza.ro

Finantatorul a anuntat ca va merge si el in Olanda pentru a fi mai aproape de fotbalisti si pentru a distruge orice speculatie de scandal in tabara ros-albastra.

Noua ne ramane sa speram ca vom avea o echipa romaneasca in optimile de finala ale Europa League dupa cativa ani de seceta.

Baietii lui Stan isi doresc foarte mult aceasta calificare si au promis ca isi vor luat revansa Joi seara la 20:00.

 

 

Leave a Reply