Stii cum laptele te face sanatos si profitabil ?

spioneaza.ro
Share Button

Stii cum laptele te face sanatos si profitabil ?Laptele are grija de noi inca de cand suntem foarte micuti. Anticorpii, vitaminele, hrana bogata, calciul, toate acestea sunt daruri pe care consumandu-l, acesta ni le ofera. Sistemul osos este un bun beneficiar al consumului de lapte, calciul fiind beneficiul sau. Si parul beneficiaza de pe urma laptelui caruia ii datoreaza stralucirea.

Atunci cand dorim sa castigam mai multa masa musculara, un ajutor in plus va veni cu siguranta de la acest bun alimentar. Chiar si cadrul dietelor laptele isi face loc, acesta contribuind eficient la arderea grasimilor.

Ca el sa fie in totalitate sanatos, este necesar sa fie pastrat si procesat intr-un mediu, de asemenea, sanatos. In acest scop se apeleaza la tancuri de racire lapte. Aceste recipiente il pastreaza pe el la temperaturi optime, de la zero la plus patru grade celsius, in conditii de igiena perfecte.

zonia.ro

Orice persoana sau asociatie economica ce doreste sa realizeze comert cu lapte, este necesar sa detina un asemenea aparat. In concordanta cu fluxul de materie prima, se pot utiliza tancuri de racire lapte de diferite capacitati: 100 de litri, 150 de litri, 200 de litri, 250 de litri si 300 de litri.

Acestea sunt confectionate din aluminiu sau din inox. Sunt extrem de simplu de utilizat si nu necesita tratament special: se conecteaza la putere normala de 220 V si au un consum de curent electric situtat intre 0,4 si 1,6 kW. Deci nu va fi nevoie de construirea unei instalatii pentru acest sens.

Accesand  http://tancurideracirelapte.blogspot.com o sa gasiti toata gama de tancuri de racire lapte disponibila. Operatorii va vor consilia in alegerea acelui recipient care se potriveste necesitatii dumneavoastra. Toate produsele au o garantie de 24 de luni. Transportul catre locatia dumneavoastra este asigurat, incat sa fiti sigur ca bunul ales va fi livrat in conditiile cele mai bune, fara sa sufere vreo problema.

Intreaga operatiune de livrare este gratuita. Este posibila si achizitionare de tancuri pentru lapte second hand, care de asemenea au garantie si vor fi livrate fara a se percepe vreo taxa. Ca si preturi, acestea se incadreaza intre 5.500 de lei si 13.000 de lei, cu TVA inclus, in functie de capacitatile lor si de materialele din care ele au fost confectionate..

Am aflat cum laptele te face sanatos, am aflat si cum trebuie sa fie pastrat ca sa fie el insusi corespunzator din punct de vedere sanitar si acum o sa afla si cum va aduce profit comercializantilor. In primul rand, pentru a avea drept de vanzare al laptelui, singura cale este detinerea unui tanc de racire, aceasta fiind o norma legala a Uniunii Europene si a legislatiei romanesti, intrata in vigoare in 2014.

In al doilea rand, utilizarea acestor recipiente este una normala si fireasca, deoarece consumatorul trebuie sa fie sigur nu doar de autenticitatea acestui produs foarte apreciat, ci si de faptul ca este sanatos pentru el, mai ales ca in principal cei mici sunt cei vizati. Si cum increderea are un cuvant greu de spus in activitatie comerciale, odat cea ea este castigata, la fel este si profitul. Cel ce comercializeaza laptele in aceste conditii conforme, va deveni deja un brand si va avea o piata de desfacere asigurata.

Acesta este calea spre viitor, un drum care va aduce atat o recuperare certa a investitiei, cat si un viitor bun din punct de vedere financiar. Astfel, respectul fata de client, increderea fata de comerciant, grija pentru sanatate si atentia pentru o masa naturala si hranitoare, isi dau mana pentru o prosperitate reciproca.

Alte stiri actuale :

1. Alimentaţie de calitate: Cele mai bune nuci şi seminţe pentru sănătatea ta
2. Băuturi naturale care te energizează pe loc!
3. 5 remedii naturale de combatere a stresului
4. Vor reuşi procesatorii de lapte să se asocieze?
5. România este pe ultimele locuri în UE la consumul de lapte de vacă ambalat
6. Lapte integral sau lapte degresat? Care sunt diferenţele şi care este cel mai bun

Leave a Reply