Test simplu pentru a stii daca bateria iPhone este defecta

Share Button

Test simplu pentru a stii daca bateria iPhone este defecta
Despre dispozitivele iPhone de la Apple, cu totii stim ca dispun de specificatii tehnice impresionante, dar si ca au un design foarte frumos. De-asemenea, despre aceste dispozitive stim cu totii ca sunt la moda in ultimii ani, iar majoritatea celor care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone nou, isi indreapta atentia spre un dispozitiv iPhone mai intai.

Persoanele care detin insa un astfel de dispozitiv stiu si ca o baterie iPhone le poate pune de multe ori probleme, si ca se descarca destul de rapid. Multi utilizatori care se confrunta cu o asemenea problema, aleg sa mearga cat mai repede cu telefonul in service pentru inlocuirea bateriei.

In cazul in care va confruntati si dvs. cu o asemenea problema, in cele ce urmeaza veti descoperi un simplu test, care va poate ajuta sa depistati daca bateria este defecta si daca este nevoie sa o inlocuiti cu o baterie iPhone noua.

Facand acest test, veti sti ca bateria are o problema de scurgere sau nu. Timpul de utilizare este timpul total utilizat de iPhone de la ultima incarcare completa, cum ar fi de exemplu, cand efectuati un apel telefonic, navigati, verificati e-mailurile, ascultati muzica sau cand anumite aplicatii ruleaza in fundal. Timpul de asteptare este timpul total in care ati alimentat iPhone-ul de la ultima incarcare completa. Acesta include timpul de utilizare si timpul de somn. Sa inceapa testul.

  • Accesati Setari >> derulati in jos pana cand gasiti bateria, apoi atingeti-o.
  • In ecranul Baterie, derulati in jos pana la partea inferioara si veti gasi functiile de utilizare si de asteptare.
  • Notati timpul pe o hartie.
  • Opriti dispozitivul iPhone apasand butonul de pornire pentru cateva secunde pana cand apare cursorul spre oprire si glisati cursorul.
  • Lasati dispozitivul oprit timp de 5 minute si reporniti-l apasand butonul de alimentare pana cand vedeti sigla Apple.
  • Accesati Setari >> Baterie. Aici, scrieti si comparati timpul de utilizare si de asteptare inainte si dupa ce inchideti iPhone-ul. Atat timpul de utilizare, cat si timpul de asteptare ar trebui sa creasca pentru 1 minut. Daca vedeti ca este mai mult de 1 minut, este posibil sa aveti probleme cu descarcarea bateriei iPhone. Puteti continua sa depanati iPhone-ul.

Ei bine, in cazul in care veti efectua acest test, veti afla daca bateria dispozitivului dvs. este defecta si este nevoie de inlocuirea ei sau nu. In cazul in care bateria este defecta si trebuie sa o inlocuiti, in mod evident veti dori sa va indreptati atentia spre o baterie iPhone originala.

In cazul in care considerati ca va descurcati, puteti schimba pe cont propriu bateria, insa in cazul in care vi se pare ca inlocuirea unei baterii iPhone reprezinta o sarcina greu de indeplinit, atunci puteti merge cu dispozitivul intr-un service gsm.

spioneaza.ro

Tot ceea ce conteaza la final, este faptul ca avand o baterie iPhone noua, aceasta va ramane mai mult timp incarcata, iar dvs. va veti putea bucura mai mult de telefon pana sa il puneti din nou la incarcat.

Leave a Reply