Tipuri de pariuri online in fotbal

spioneaza.ro
Share Button

Liga-I-un-pariu-cu-rezultat-surprinzatorSa spunem ca abia am capatat o pasiune pentru pariurile sportive, si am apelat fie la case de pariuri de langa bloc, sau pe primul site oferit de google pentru a-mi face pune miza.

Dupa ce mi-am realizat un cont pe un site, din bara in bara si din lista in lista am descoperit pe ce anume doresc sa mizez. Dar de-ndata ce mi-am stabilit suma care sper ca o s-o recapat dupa meci, un zid imi blocheaza momentan calea. Diferitele tipuri de pariuri.

Prin acest articol nu incerc sa ofer sfaturi de duh despre care tip de pariu oferit de fiecare casa de pariuri au cele mai mari sanse de castig, dar explicandu-le poate voi reusi sa inclin balentele unora spre unul care li se va parea mai avantajos.

Lista compresata a diferitelor modalitati de pariere

A. Primul din lunga gama de pariuri este 1X2, care ofera trei sanse de castig- 1 reprezenta victoria echipei gazde, X daca termina meciul frateste, la egalitate si 2 este victoria oaspetilor.

B. Urmatorul pariu este aproape identic cu cel mentionat mai sus, dar cu sanse duble de castig. 1X, X2 si 12. Cifrele corescund acelorasi termeni, dar acum poti miza si pe un egal sau pe victoria ambelor echipe. Profitul poate fi mai mic, dar garantia unui venit este mai mare.

 

C. Pariu under/over. Aici un rol vital il joaca numarul de goluri, mai exact daca pariem under, sa zicem 2,5, inseamna ca sperati ca mai mult de trei goluri nu vor fi date. Over este exact opusul, unde ajungeti sa va rugati in fata televizorului pentru un al patrulea, sau de ce nu, al zecilea gol.

D. Daca vreodata veti fi sigur de un scor, atunci ar fi momentul potrivit pariul scor exact.

E. Halftime, Halftime/Fultime si Halftime sau Fultime. Aceste trei tipuri de pariuri combina pe cele mentionate mai sus, dar cu o chichita, trebuie neaparat sa precizati cand se vor produce scorurile sau rezultatele asteptate. Halftime se refera doar pana la prima pauza a meciului, Halftime/Fultime este cel mai complicat deoarece trebuie ghicit scorul atat cel pana la pauza, cat si pana la finalul meciului, iar in Halftime sau Fultime este una din cele doua.

F. Urmatoarele pariuri sant din seria- “Avem incredere in orice, numai in goluri nu”. Astfel putem miza, de exemplu, pe cate cornere vor fi in timpul meciului, prin Corners, Booking reprezinta numarul de cartonase iar cu to score/not to score pur si simplu ne bazam pe lipsa sau prezenta talentului unei echipe de a da goluri.

G. Mai avem si pariurile care ne propun sa mizam pe cine are cele mai multe sanse sa dea primul gol, si cate puncte vor fi acumulate pe durata meciului.

H. Handicap, atunci cand consideram ca echipa favorita este prea puternica, si le acordam adversarilor un gol. Biletul are trei variante de pariuri, 1 reprezinta victoria favoritilor la cel putin doua goluri, x la un gol, iar 2 este remiza sau victoria echipei selectate.

I. Au mai ramas pariurile LIVE si pe competitie, primul oferind sansa de a miza in timpul meciurilor iar prin ultimul avem posibilitatea de a ghici care va fi deznodamantul la finalul unui campionat sau a unei competitii.

CasedePariuri.net spera ca aceasta lista va va fi de folos in viitoarele tentative de pariu si va propune cele mai bune variante de case de pariuri Bucuresti.

Citeste mai multe despre pariuri online :

1. Mircea Sandu admite că în fotbalul românesc sunt meciuri trucate la pariuri!
2. ”Mașinăria” nemțească de fotbal pregătește ”artileria” pentru Austria 
3. TOP 3 cele mai DUBIOASE pariuridin aceasta seara! Un parior a pus bani pe o cota ASTRONOMICA la Anglia – Moldova
4. LOVITURĂ dură pentru casele de pariuri de la cluburile din Liga a II-a
5. Rundă plină în preliminariile CM RIO 2014: pariurile StirideSport. Două goluri în minutele 91 și 92 au dat peste cap biletul propus!

Leave a Reply