Toate avantajele pe care ti le ofera Social Insider

zonia.ro
Share Button

Toate avantajele pe care ti le ofera Social Insider
Anul acesta am dat lovitura cu seo accounts pentru ca am prins un super abonament. Astfel, am pretul neschimbat pe viata si o gramada de tool-uri seo pe care le pot folosi. Daca vrei si tu, ar trebui sa te grabesti pentru ca locurile se ocupa repede si pretul creste progresiv.

Ce face Social Insider si de ce imi place atat de mult?

Examinati postarile din paginile concurentilor dvs.

spioneaza.ro

Atunci cand activati modulul Posturi Boostate din contul dvs. Insider Social, veti primi informatii despre strategia media platita de concurenti. Mesajele imbunatatite pot fi sortate dupa angajamentul cel mai ridicat, cele mai noi postari, cele mai multe partajate, numarul de comentarii si reactiile.

Consultati cele mai active postari din paginile concurentilor dvs

Acest lucru va va permite sa vizati mai bine campaniile dvs. De exemplu, daca ati dori sa construiti o platforma de e-learning, mai intai sa adaugati pagina Alison Facebook si sa vedeti cele mai active postari din pagina lor. Ati dori sa intelegeti de ce adeptii lor sunt mai activi la o postare fata de alta.

Urmati orele in care persoanele sunt cele mai active pe paginile Facebook

Aceasta caracteristica va poate ajuta sa va planificati in mod corespunzator calendarele de continut lunar. Angajamentul este foarte important, deci nu numai ca doriti sa revizuiti cand oamenii reactioneaza la posturi, dar si atunci cand acestia comenteaza cel mai mult. Veti dori sa cautati lucruri ca si cum urmaritorii sunt activi in timpul pranzului sau cand vin de la serviciu.

Accesati toate postarile concurentului dvs. pe Facebook

Aceasta functie este disponibila numai pentru membrii care au un cont premium. Daca ati face upgrade la contul dvs., veti putea gasi toate datele din tabloul de bord. De exemplu, veti putea vedea ultimele postari ale concurentilor dvs. din ultimele 30 de zile si orele la care oamenii le-au comentat pe pagina lor.

Obtineti posturi de top de la concurentii dvs. pentru un anumit interval de timp

Descoperiti ce posturi genereaza o mai mare constientizare si implicare in paginile Facebook ale concurentului dvs. Acestea includ text, video, evenimente si imagini. S-a dovedit ca videoclipurile primesc cel mai mult angajament, iar fotografiile vor urma pe locul al doilea.

Aflati cum au evoluat paginile concurentului dvs.

Munca manuala sau externalizarea nu mai sunt necesare. Pentru a intelege audienta concurentului dvs. prin intermediul Insiderului Social, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati pagina Facebook a companiei pe care doriti sa o monitorizati, sa selectati perioada dorita, apoi sa lasati instrumentul sa proceseze datele. Datele pot dura intre 1 si 4 ore, in functie de perioada de timp si volumul de date. Nu trebuie sa va faceti griji, echipa de va poate ajuta in proces si va poate trimite actualizari.

Comunitatea iti poate iubi brandul, dar trebuie sa stii despre brandurile tale competitive. Social Insider va ofera acces la evolutia reactiilor pentru o anumita perioada.

Angajament pe categorii: reactii, comentarii si actiuni

Puteti compara performanta paginii dvs. Facebook cu concurentii dvs. de varf si puteti invata cum sa ajustati comunicarea de marketing. Respectati informatiile esentiale despre publicul dvs. si cum prefera sa interactioneze cu pagina dvs. de afaceri. Vedeti daca distribuie postari si daca utilizeaza reactii sau aprecieri simple.

Leave a Reply