Tot ce trebuie sa stiti despre gasirea unui designer de mobilier la comanda

spioneaza.ro
Share Button

Tot ce trebuie sa stiti despre gasirea unui designer de mobilier la comanda Sunteti in cautarea unei piese de mobilier, care este unica si va reprezinta? Puteti avea mobilierul conceput conform cerintelor dvs  si construit  intrun mod cu totul special. Citiți mai departe pentru a afla mai multe:

Proiectarea mobilei

Rolul principal al unui designer de mobilier este de a dezvolta si pregati proiectul pentru constructie, acordand o atențte deosebita aspectelor legate de utilizare,aspectul  produsului si moda. In esenta, ei construiesc o piesa de mobilier, care este atragatoare din punct de vedere estetic si in acelasi timp practica.

Designul de mobilier poate fi realizat atat de catre un designer de mobilier specialist cat si de catre designeri de interior, arhitecti, dulgheri sau tamplari. Designul de mobilier  isi propune sa gaseasca o solutie la probleme cum ar fi accesibilitatea, ergonomia, si fabricatia (sau capacitatea de a realize de fapt elemental).

Rezultatul final este o piesa de mobilier care arata ca si cum ar fi fost dintotdeauna in casa dvs.  Designerii selecteaza materialele pentru piesa,elaboreaza instrucțiunile pentru productie si supravegheaza producția de mobilier, astfel incat sa se  poatr face imbunatatiri acolo unde este necesar.

Mobilierul la comanda

Conceptele pur și simplu se refera la posibilitatea de a avea o piesa de mobilier personalizata create respectand cerintele dumneavoastra. Puteti opta doar pentru o singuta piesa sau alege sa va personalizati mobilierul din intreaga locuinta.

Stilul este limitat doar de imaginatia fiecaruia. Atunci cand cautati un producator de mobilier personalizat atentie la gama de produse pe care o executa (unii vor face numai produse din lemn, in timp ce altii vor face canapele, de exemplu), cu ce material care lucreazain ce stiluri este specializat si orice alte “specialitati” pe care le pot avea.

Producatorul de mobila la comanda Mobilarts o sa va indrume pe parcursul procesul de productie si sa lucreze cu dvs pentru a va realiza viziunea –  chiar daca ati venit la el cu doar o idee sau cu un concept complet. La sfarsitul procesului, totul ar trebui sa se încheie cu o piesa de mobilier, care este cu adevrat un unicat. Mobilierul la comanda se executa la cea mai inalta calitate si cu cele mai bune materiale disponibile.

Depasiti limitele cu mobilierul la comanda

Mobilierul la comanda poate fi ceva mai scump, dar daca aveti ceva specific in minte, aceasta este cea mai buna optiune. Cele mai multe magazine de mobila, pur și simplu nu pot oferi o piesa cu adevarat unica. Poate ca veti vedea o piesa de mobilier intr-un magazin care va va placea, dar nu este destul de corect. Puteti merge cu instructiunile generale la un proiectant / constructor si ei vor fi capabili sa-l modifice, pana cand va deveni ceea ce va doriti.

De exemplu, sa zicem ca ati gasit canapea perfectă, dar a fost tapitate cu materialul greșit, sau ați gasit  o masa frumoasa, dar era un pic prea mica, sau realizate din lemnul greșit. Design-ul personalizat poate rezolva aceste probleme.

Tipurile de mobilier care pot fi  facute la comanda la Mobil Arts sunt..ei bine..aproape orice tip de mobilier poate fi proiectat si construit la cerintele dumneavoastra, cu materialul si stilul pe care il alegeti. Câteva exemple includ: mobilier pentru living, usi glisante, mobilier pentru dormitor, bucatarie, baie si multe altele.

Leave a Reply