Tragedie in Fotbal!

Share Button

 

Tot fotbalul este in doliu, in Sambata Mare un fotbalist a decedat la partida Livorno – Pescara. In ultima parte a meciului Piermario Morosini a cazut pe teren suferind un stoc cardiac, a fost imediat transportat la spital, insa pe drum a decedat.

Morosini nu a dus o viata foarte fericita, la numai 15 ani si-a pierdut mama, iar doi ani mai tarziu si tatal. Ramas orfan Piermario a inercat sa-si ajute fratii invalizi alaturi de iubita sa Anna, un nou eveniment neplacut aparuse in viata fotbalistului cu putin timp in urma, cand fratele sau s-a sinucis.

Piermario Morosini s-a nascut la pe 5 iulie 1986, la Bergamo. A inceput fotbalul la Atalanta, fiind o mare speranta inca de pe atunci. In scurt timp au aparut si doritorii, Udinese a cumparat 50 % din drepturile federative ale acestuia. A jucat doar 6 meciuri in tricoul echipei lui Torje, apoi a fost imprumutat la Bologna, echipa care a cumparat cealalta jumatate a drepturilor federative. Din 2007 pana in 2009 a evoluat pentru Viacenza, de la aceasta echipa a fost chemat la echipa Nationala U21 cu care a participat la Euro.

Pana a ajunge la Livorno, Morosini a mai trecut pe la Reggina si Padova.

zonia.ro

In urma acestui eveniment neplacut, toate partidele programate au fost anulate  in acest week-end in Italia.

 

spioneaza.ro

Leave a Reply