TrophyManager, un joc care iti ocupa putinul timp liber!

Share Button

Salut, astazi am decis sa scriu un articol despre un joc de manager online global foarte interesant cu o idee extrem de bine conturata. TrophyManager este un joc care nu necesita download si ruleaza direct in pagina de internet.

Care este datoria ta in acest joc? Simplu, iti faci cont aici si iti poti incepe munca la club. Rolul tau este simplu, trebuie sa faci transferuri sa aduci jucatori cat mai buni, sa faci tactici foarte bune si sa castigi cat mai multe trofee. O echipa noua va incepe din liga a VII-a, pana acum s-au jucat 26 de sezoane, tocmai s-a  incheiat sezonul 26. De saptamana viitoare incepe sezonul 27, fiecare sezon dureaza 3 luni, se joaca 3 meciuri pe saptamana, Duminica , Miercuri si Vineri la ora 18 :00 .

Comunitatea romaneasca din TM este foarte prietenoasa, daca ai nevoie de ajutor poti intra pe forum si il vei primi garantat. Acum am sa fac un scurt rezumat la sezonului 26. Campioana Romaniei este Club EVO Slobozia care a profitat de pasul gresit al lui iLLuSS!on in ultima etapa. Castigatoarea Cupei Romaniei este FC Varzelona. AFC Bucuresti este selectionerul Romaniei, o nationala clasata pe locul 13 in clasamentul modial din TM.

spioneaza.ro

Echipa mea a terminat pe locul 6, dar am sa urca pe locul 5 datorita unui user care a fost inactiv. Deci mi-am indeplinit obiectivul.

Va invit si pe voi intr-o comunitate prietenoasa sa ne distram impreuna si sa aratam care este cel mai bun. Let’s TrophyManager, Let’s FSN! 🙂 

zonia.ro

3 thoughts on “TrophyManager, un joc care iti ocupa putinul timp liber!

  1. Si eu joc acest joc si sunt in liga 1, acum am retrogradat in liga 2 pff am pierdut meciul de azi de la baraj dar in viitor sper sa promovez din nou, e greu sa fi primu trebuie sa cunosti bine tacticile si sa ai jucatori foarte buni. Frumos articolul :).

  2. Un joc senzatzional care te tzine in suspans si este pe deasupra cel mai bun simulator de football din lume cu o gramda de oameni dar eu sunt de abia in liga 6-a si cu o echipa destul de modesta si fara TM PRO dar cu chiu cu vai sper sa promovez si joc de aproapre 2 luni deci sunt nou pe echipa aceasta dar am o echipa de liga aIV-a in spate din nefericire banata cu care jucam de aproape 2 ani

    sa folosesc o repetitie va saluta Banatanu si va invt la TM the best football simulator in the world cu mana pe inima MOMU LUGOJ

Leave a Reply