Tu de unde iti cumperi piese pentru telefon?

Share Button

Tu de unde iti cumperi piese pentru telefon?Se pare ca in ultima perioada, fiecare dintre noi am ajuns fara sa ne dam seama sa depindem din ce in ce mai mult de telefoanele mobile inteligente, astfel ca nu mai trebuie sa ne surprinda faptul ca o persoana sau alta, nu iese din casa fara a avea asupra sa smartphone-ul.

Ei bine, si daca tot am ajuns fara sa vrem, sa depindem atat de mult de aceste dispozitive extrem de inteligente, acum este si normal ca fiecare dintre noi sa cautam doar dispozitive performante, care sa functioneze foarte mult timp fara a intampina vreo problema de functionare.

Pentru asta insa, trebuie sa ne indreptam atentia doar spre telefoane care sunt scoase pe piata de catre producatorii de renume, iar din aceasta categorie de producatori, fac parte fara doar si poate brandurile Samsung, Sony, HTC, Apple, si chiar si Nokia, desi firma finlandeza nu se mai bucura de succesul avut candva.

zonia.ro

Sunt insa pe piata si tot felul de firme care tocmai ce au lansat primele modele, si care pentru a reusi sa atraga un numar cat mai mare de clienti, propun tot felul de dispozitive ieftine, insa ar trebui sa eviti astfel de producatori, pentru ca desi telefoanele lor au aparent specificatii tehnice remarcabile, calitatea acestora va fi una indoielnica. Si nici in timp nu vor fi foarte rezistente aceste dispozitive.

In primul rand, alegand un astfel de dispozitiv, nu trebuie sa te mire faptul ca acesta va incepe sa se blocheze atunci cand il vei utiliza, si in mod special cand vei avea mai multe aplicatii deschise. Odata cu trecerea timpului, acesta se va bloca din ce in ce mai des, pana cand fie il vei inlocui, fie il vei duce la reparat.

Este insa posibil si ca telefonul sa se defecteze din prima, fara a se mai bloca, iar pentru o eventuala reparatie ar fi bine sa iti duci smartphone-ul la un service gsm pentru a fi facuta o constatare, iar mai apoi pentru a fi reparat.

In cazul in care se poate efectua pe loc reparatia, fara a mai fi nevoie de comandarea unor anumite piese, atunci mai mult ca sigur expertii de la service se vor ocupa imediat de dispozitiv, iar in scurt timp il vei putea lua acasa.

spioneaza.ro

Sunt insa destul de multe cazuri in care un dispozitiv care ajunge la service, sa aiba nevoie de o piesa sau de mai multe piese, astfel ca pentru inlocuirea acestora ai mai multe optiuni. In primul rand poti sa iti comanzi piese second hand, care cu siguranta nu vor fi de o calitate prea buna, si se pot defecta destul de rapid.

Poti sa iti comanzi si piese noi, dar care sa fie contrafacute, sau sa nu fie fabricate de catre producatorii renumiti, astfel ca si aceste piese vor avea o calitate indoielnica, iar reparatia nu va fi una foarte reusita.

Poti in schimb sa alegi un service de unde se pot comanda tot felul de piese pentru dispozitive, de la piese telefoane Nokia, care se gaseau pe piata si erau la moda acum mai bine de zece ani, si pana la piese pentru cele mai noi si cele mai performante smartphone-uri.

Ei bine, posibilitati ai mai multe de unde iti poti comanda piesele, insa ideal ar fi sa optezi doar pentru piese noi si originale pentru telefonul tau.

Leave a Reply