Tu stii sa iti alegi bateria externa?

zonia.ro
Share Button

Tu stii sa iti alegi bateria externa?
Fiecare dintre noi ne putem indrepta atentia spre diferite accesorii telefoane atunci cand ne cumparam un smartphone nou, insa unul dintre cele mai importante accesorii este bateria externa.

Majoritatea telefoanelor din zilele noastre rezista destul de putin timp incarcate, iar utilizatorii de multe ori se afla departe de casa si de o sursa de energie electrica, sau nu au asupra lor incarcatoarele smartphone, asa ca nu isi pot incarca telefoanele.

Din fericire insa, acestia isi pot indrepta atentia spre baterii externe, care le ofera posibilitatea de a-si incarca telefoanele chiar daca nu au acces la o priza, sau daca nu au incarcatoarele la indemana. In urmatoarele randuri vom vedea cum se alege o baterie externa.

spioneaza.ro

Cum sa alegeti o baterie pentru transportul zilnic

Bancile de putere sau bateriile externe dupa cum mai sunt acestea cunoscute, vin in toate formele si dimensiunile. Cheia este aceea de a alege una care va va oferi puterea suplimentara de care aveti nevoie fara a lua prea mult spatiu. Nu va trebui sa cereti oamenilor sa imprumute un incarcator si puteti utiliza dispozitivele dvs. oriunde si oricand avand la dispozitie un asemenea accesoriu.

Pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste bateria externa, este important sa tineti cont de urmatoarele detalii foarte importante:

Capacitatea bateriei externe

Bateriile se refera de obicei la capacitatea lor in mAh sau milliampere-ora. Bateria portabila pe care o alegeti ar trebui sa aiba aproximativ aceeasi capacitate in mAh ca bateria dispozitivului pe care intentionati sa o incarcati pentru a putea obtine o reincarcare completa.

De exemplu, daca aveti un acumulator de 2000mAh, acesta poate reincarca un iPhone de 1715mAh de la 6 pana la 100% si totusi mai ramane putina energie. O asemenea baterie externa insa nu ar putea incarca complet Nexus 6P, care are o baterie mult mai mare la 3450mAh.

Exista acum baterii externe care au o capacitate de peste 20.000 de mAh, asa ca o asemenea baterie poate sa va incarce telefonul de mai multe ori.

Asigurati-va ca bateria este suficient de rezistenta pentru a rezista.

Nu doriti ca un acumulator sa se sparga atunci cand aveti nevoie de el. Asigurati-va ca acesta este construit din materiale care pot rezista la ceea ce intentionati sa faceti. Daca o sa pastrati bateria externa undeva in siguranta, cum ar fi pe birou, la locul de munca, ar putea fi suficient. Dar daca o veti purta in fiecare zi in geanta sau ghiozdan, sau daca o veti lua la o drumetie pe munte, materiale mai durabile (cum ar fi aluminiu) va vor servi mai bine.

Asigurati-va ca conexiunile se potrivesc cu dispozitivul.

Verificati daca bateria pe care o primiti este compatibila cu dispozitivul. Ar putea parea trivial, dar nu lasati aceasta mica greseala sa va ruineze sansele de a utiliza banca de putere pe care tocmai ati cheltuit bani.

Majoritatea bateriilor externe sunt dotate cu o iesire USB standard, unde va furnizati propriul cablu de incarcare, dar altele vin cu cabluri incorporate. Cele doua tipuri cele mai comune pe care le veti intalni vor avea fie un conector de tip Lightning pentru dispozitive iOS, fie un conector micro USB.

Fii atent la caracteristicile bonus.

De exemplu, acumulatorii din gama de varf pot avea mai multe porturi de iesire cu curenti diferiti, indicatori de nivel al bateriei si circuite avansate. Alte baterii externe combina incarcarea cu uneltele cum ar fi o lanterna, un cablu de incarcare, un incalzitor de mana si asa mai departe.

Leave a Reply