Tuning de lux pentru Audi R8

Share Button

Tuning de lux pentru  Audi R8Cu totii cred ca avem in sange putina pasiune pentru domeniul automobilistic. Cand vine vorba despre imbunatatiri aduse masinilor, suntem insa din cale afara de priceputi. Si nu numai noi se pare ca suntem, sau, mai bine spus, exista si nationalitati mult mai pricepute decat suntem noi.

Este si cazul nemtilor care au reusit sa creeze un kit de tuning pentru anumite masini de tip Audi si anume pentru cele din gama R8, kit de imbunatatire care costa in Germania aproximativ 19.900 euro. Dupa o astfel de transformare a masinilor, absolut uluitoare dealtfel, cred ca singurul lucru ce ar ramane de facut ca si ultima imbunatatire a unor asemenea bolizi, este sa ii echipam cu sisteme de navigatie Audi, si sa rasucim apoi chiea in contact, lasandu-ne purtati de aceste bijuterii oriunde bat farurile.

Automobilele de tip Audi au devenit in timp o Super- Putere in domeniul automobilistic. Pe langa faptul ca acestea beneficiaza de sisteme dedicate de navigatie audi a4 b7 , aceste masini ofera si posibilitatea de a aduce in permanenta o serie de imbunatatiri la nivel de tehnic exterior al masinii, sau  la nivel estetic. Am citit cu rasuflarea taiata toate ideile transpuse in practica de catre specialisti in cazul kitului de tuning de care tocmai mentionam,  intrebandu-ne daca poate exista ceva mai frumos decat acest domeniu al transformarilor uluitoare aduse unei masini.

zonia.ro

In acest caz, cel al imbunatatirilor aduse modelului Audi R8, putem vorbi despre montarea unei bare de protectie fata- spate care parca accentueaza si mai mult caracteristicile dinamice ale acestui tip de masina, montarea unor praguri laterale foarte stilate, care creeaza un efect de mega-eleganta, precum si montarea unor jante de 20 de inch, care contribuie la asigurarea aspectul masiv si incisiv  al bolidului.

Si in acest caz, precum in majoritatea transformarilor pe care le poate suferi o masina, acesteia i-a fost montat un eleron pe partea din spate, rezultatul final fiind o veritabila masina de curse cu o forma aerodinamica, menita parca sa taie aerul si rasuflarea oricarui privitor.

Sistemul de facelift auto are la baza folosirea de fibre Dura Flex, constituite prin ranforsarea fibrelor de plastic utilizate in cadrul elementelor. Pachetul, kit-ul de reamenajare in sine poarta denumirea de GT650 si a devenit in foarte scurt timp foarte apreciat de catre utilizatori, mai ales prin prisma aspectului final de care beneficiaza masina. Iar daca ne intrebam cu ce greutate este suplimentat bolidul in sine datorita acestor imbunatatiri, ei bine fibrele de carbon folosite permit o incarcare destul de limitata a caroseriei, neconducand la o crestere a greutatii acesteia, care sa se reflecte mai apoi in procesul de conducere.

In final, putem spune faptul ca modelul arata absolut superb, iar utilizatorii pot alege si gamele de modele gata vopsite. Forma aerodinamica va cuceri pe oricine, iar asta pe langa carateristicile tehnice performante ale acestor masini, care sunt deja binecunoscute si asupra carora nu s-a efectuat niciun fel de modificare.

Pentru astfel de imbunatatiri in domeniul automobilistic, cu siguranta exista si in tara noastra  astfel de specialisti. Din pacate acestia se pastreaza sub aspectul anonimatului dat fiind faptul ca din pacate la noi nu sunt tocmai apreciate la justa lor valoare aceste imbunatatiri. Si nu pentru ca nu ne-ar placea, ci din contra, pentru ca acestea costa destul de mult, atat din punct de vedere al materialelor folosite, cat cu privire la manopera aferenta lucrarilor.

Pentru a imbunatati performantele masinilor noastre la nivel estetic, vom gasi in permanenta solutii, fie ca apelam la specialisti de pe plaiurile mioritice, fie ca apelam la mediul extern. Pentru imbunatatiri mai putin costisitoare insa, dar care ne pot face sa ne simtim cat mai confortabil la volanul masinii noastre, putem arunca o privire pe site-ul www.navigatii-dedicate.ro.

Sistemele GPS, tetierele, sistemele audio, toate se regasesc in domeniul de activitate al specialistilor Navigatii-dedicate.ro, iar acestia ne stau la dispozitie atat cu produsele necesare echiparii autovehiculelor, cat si cu tehnologiile de utima generatie in ceea ce priveste montajul necesar accesoriilor masini noastre.


Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. Expozitie de Tuning in Macao (14-16 noiembrie)
2. Tuning: BMW M6 cu 612 CP by AC Schnitzer
3. The Geek Mobile – tuning extrem cu… gadgeturi
4. 7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (13)
5. Tuning pentru Regina Angliei şi cântec de lebădă pentru Maybach 57S
6. Official: 2013 Nissan 370Z Black Bullet by Senner Tuning

Leave a Reply