Unde gasesti parcare ieftina in Otopeni?

Share Button

Unde gasesti parcare ieftina in Otopeni?
Atunci cand consideri ca a sosit momentul potrivit pentru a parasi tara, si pentru a merge intr-o excursie in strainatate, cu siguranta ai putea sa te gandesti la un zbor cu avionul, direct de pe cel mai mare aeroport al tarii, si anume de pe aeroportul Henri Coanda, din Otopeni.

Aceasta varianta ar trebui sa fie cea mai indicata pentru tine, tinand cont de faptul ca discutam aici despre cel mai mare aeroport al tarii, si tinand cont totusi de faptul ca ai posibilitatea de a alege atat de multe orase mari in care poti sa zbori direct de le acest aeroport.

Ei bine, in cazul in care vei considera ca aceasta este cea mai buna varianta pentru tine, cu siguranta va trebui sa gasesti si o solutie de a ajunge la aeroport, la ora la care trebuie, pentru a trece prin toate punctele de control, si pentru a te imbarca la timp.

spioneaza.ro

Ai putea de exemplu sa alegi sa mergi cu masina ta pana la aeroport, iar acolo sa iti lasi masina in parcarea aeroportului, unde va fi in maxima siguranta, pentru ca o astfel de parcare este foarte bine pazita de catre agentii de paza, iar mai mult decat atat, o parcare de o atat de mare importanta, este in permanenta monitorizata video.

Tinand cont insa de faptul ca discutam totusi despre cel mai mare aeroport de la noi din tara, cu siguranta si parcarea va fi mereu aglomerata, si vor fi situatii in care pur si simplu nu vor mai fi locuri goale de parcare.

Intr-o astfel de situatie, in mod evident ar cam trebui sa cauti o alta solutie pentru parcarea masinii, asa ca ar trebui sa cauti cat mai rapid, parcare ieftina Otopeni.

Vei putea sa gasesti mai multe parcari in imediata apropiere a aeroportului Henri Coanda, insa anumite parcari vor fi mai scumpe iar altele mai ieftine, asa ca va trebui sa te informezi cu putin timp inainte, pentru a alege cea mai buna parcare privata din acest punct de vedere.

Este foarte important de mentionat faptul ca in absolut orice parcare vei merge, pentru prima zi in care masina ta va stationa acolo, vei avea de platit o suma destul de mare, insa apoi, pentru fiecare zi in care masina ta va ramane sa stationeze in parcare, vei avea de platit o taxa mult mai mica.

De exemplu, intr-o parcare precum Airport Parking de exemplu, vei avea de platit 40 de lei pentru prima zi in care masina iti va ocupa un loc de parcare, pentru ca mai apoi, sa trebuiasca sa platesti doar cate 10 lei pe zi in continuare, astfel ca pentru primele 10 – 11 zile vei plati cate 10 lei pe zi, pentru ca mai apoi, daca iti vei lasa masina in parcare, vei putea sa platesti doar 8 lei pentru o zi de parcare.

zonia.ro

Acesta este un avantaj mare, pentru ca parcarea respectiva este una foarte ieftina, insa vei gasi si parcari unde sa fii nevoit sa platesti aproximativ 80 de lei pentru prima zi, iar mai apoi va trebui sa paltesti pana in 20 de lei pentru fiecare zi.

 

Leave a Reply