Unde iti poti curata interiorul masinii?

Share Button

Unde iti poti curata interiorul masinii?
Este evident faptul ca fiecare proprietar de autoturism, isi doreste ca masina pe care o detine sa arate impecabil, si sa functioneze fara nici o problema.

Referitor la aspectul masinii, iar aici putem sa ne referim in primul rand la curatenia din interiorul acesteia, putem spune ca acest lucru poate sa reprezinte oarecum o misiune imposibila.

De ce? Pentru ca practic este imposibil sa te urci in masina curat, fara pic de praf, sau fara sa murdaresti, si sa iti pastrezi intact interiorul masinii.

spioneaza.ro

Plus de asta, sunt zile si zile, asa ca sunt zile in care conditiile meteo nu sunt tocmai prietenoase, asa ca intr-o astfel de situatie, cu siguranta orice ai face, tot iti vei murdari interiorul masinii.

In acest caz, ai putea sa te gandesti sa iti cureti masina pe cont propriu, in curtea casei tale, sau afara in fata blocului, iar pentru asta va trebui sa ai anumite produse la dispozitie.

In primul rand va trebui sa scuturi de murdarie covorasele sau presurile din cauciuc pe care le ai in interiorul masinii, iar mai apoi sa le speli, pentru a fi curate.

Dupa aceea, va trebui sa iti aspiri foarte bine scaunele masinii dar si bancheta acesteia, si va trebui sa aspiri totul in interiorul masinii, pentru a nu ramane nici un pic de praf, sau nici urma de murdarie.

Odata ce treci si acest pas, nu iti mai ramane altceva decat sa folosesti o solutie speciala pentru curatarea tapiteriei auto, o solutie pe care o poti cumpara de la un magazin de piese auto, sau de la un magazin online.

Dupa ce iti vei curata tapiteria, vei putea sa cureti mocheta din masina, apoi vei putea sa cureti bordul, volanul, schimbatorul de viteze sau frana de mana, dupa care le vei putea oferi lustrul necesar cu un silicon de bord bun.

Mai apoi, va trebui sa te ocupi si de curatarea geamurilor in interior, iar astfel, vei putea spune ca ai terminat de curatat masina in interior, si te vei putea apuca de partea exterioara a acesteia.

In mod evident, toate aceste operatiuni care presupun curatarea interiorului masinii, necesita si timp dar si munca, asa ca in cazul in care nu esti dispus sa iti cureti pe cont propriu interiorul masinii, va trebui sa cauti o alta solutie.

Ai putea de exemplu sa mergi la prima spalatorie auto care iti iese in cale, iar angajatii spalatoriei iti vor putea spala atat interiorul cat si exteriorul masinii, insa sunt sanse mari sa nu fii multumit de serviciile pe care acestia ti le pot oferi.

Daca locuiesti in capitala, ai putea sa cauti cu incredere curatare tapiterie auto Bucuresti, si ai putea sa iti duci masina pentru a-ti fi curatata de catre specialisti, iar rezultatele acestora vor fi de cea mai buna calitate.

Una peste alta insa, nu conteaza foarte mult locul in care iti cureti masina in interior, ci conteaza sa o cureti cat mai rapid, si cat mai des, pentru a te simti cat mai confortabil atunci cand esti in propria ta masina.

Leave a Reply