Unelte utile pentru pariori

Share Button

Unelte-utile-pentru-parioriIn incercarea de a castiga, pariorii nu au o misiune usoara de fiecare data. Din fericire, pentru iubitorii de pariuri exista site-uri care le ofera sprijin prin informatiile pe care le posteaza, un astfel de site fiind www.pariuri-x.ro, dedicat tuturor pariorilor. Astfel, pe acest site un parior poate descoperi unelte ce il ajuta sa castige cu mai multa usurinta la pariuri.

O principala atractie este reprezentata de meciurile live, ce ofera posibilitatea de a vedea meciurile live, pentru a paria live si  biletul zilei cote mari .  Site-ul ofera o lista actualizata a meciurilor live online din baschet, tenis, fotbal si alte sporturi, fiind postate link-urile spre live streaminguri catre cele mai importante meciuri.

Printre site-urile care ofera posibilitatea de a vedea meciuri online se afla Unibet TV si Bet 365.

Un alt serviciu important oferit de site-ul www.pariuri-x.ro consta in posibilitatea de a urma rezultele live, pentru a putea observa evolutia biletelor jucate. De asemenea, pentru a usura luarea unei decizii in privinta pariurilor pe care o persoana doreste sa le joace, sunt oferite clasamente si statistici. Acestea sunt oferite atat pentru fotbal din cele mai importante campionate, cat si din alte sporturi.

Pentru multi pariori, cotele reprezinta un criteriu important in alegerea agentiei de pariuri online, motiv pentru care acest site de pariuri ofera un comparator de cote, fiind un serviciu gratuit, ce permite compararea cotelelor. Astfel, jucatorii pot paria cotele de casele de pariuri, iar cotele sunt actualizate la timp.

Pentru a vedea numarul total de variate si posibilitatile de castiguri, calculatorul de pariuri permite calcularea sistemelor de tipul X si Y. De asemenea, pariorii pot opta pentru pariurile sigure si pariurile de valoare, acestea din urma fiind pariurile la care se apeleaza atunci cand agentia de pariuri a oferit o cota mai mare la pariu decat ar fi trebuit sa fie in realitate.

spioneaza.ro

Make thousands RISK FREE
Pentru fiecare parior ponturile pe care le poate primi sunt importante, astfel incat pe site-ul www.pariuri-x.ro sunt oferite atat ponturi de fotbal extern, fie pentru meciuri amicale, fie pentru meciuri din cele mai cautate campionate.

Alaturi de ponturi pentru meciuri din editiile Champions League, Campionatul mondial de fotbal, Campionatul European de Fotbal sau Europe League, sunt oferite analize ale meciurilor si ponturi care vin in sprijinul pariorilor, in alegerea pariurilor pe care le vor juca. Astfel, indiferent de sportul care va intereseaza, veti gasi sugestii de pariuri care sa va ajute.

Bineinteles, celelalte sporturi nu raman uitate, astfel incat sunt oferite ponturi si pentru tenis, baschet, hochei, handbal, fiind analizate si majoritatea evenimentelor de la jocurile olimpice.

Datorita complexitatii site-ului www.pariuri-x.ro, utilizatorii acestui site se pot considera privilegiati, deoarce pot beneficia atat de unelte, cat si de ponturi si alte informatii extrem de folositoare, pentru a-i sprijini in alegerea pariului pe care urmeaza sa il faca.

Astfel, documentarea este importanta pentru un pariu reusit, fie ca este vorba despre o analiza a echipei, a cotelor sau a meciului. Prin analizele facute de parori si tipsteri experimentati, atat pariorii incepatori, cat si cei cu experienta pot descoperi pe paginile acestui site, informatii de actualitate din lumea pariurilor online.

zonia.ro


Articole asemanatoare:
1.PREMIILE NOBEL 2013: Haruki Murakami, favoritul caselor de pariuri britanice la premiul Nobel pentru literatură 2013
2.România – Ungaria: Tricolorii sunt favoriţii caselor de pariuri. Vezi cotele
3.International Betting Tips: England to win by huge margin, Giroud to maintain good form
4.Paddy Power’s betting guide to the World Cup Qualifiers this weekend

Leave a Reply