Viitori posibili atacanti pentru Steaua

Share Button

Dupa ce vedetele din atacul Stelei nu mai satisface pe nimeni, Nikolic, Rocha sau Machado, Gigi Becali probabil impreuna cu Reghe au facut o lista de trei super jucatori care vor fi probabil transferati in pauza de iarna care se apropie cu pasi repezi. Gigi Becali a anuntat imediat dupa terminarea meciului din Europa League ca un atacant este prioritatea din pauza de iarna.
Rocha nu mai reuseste sa impresioneze, cu toate ca in tricoul Stelei are 15 meciuri in care a marcat 9 goluri, insa evolutia sa lasa de dorit, fiind omul care intotdeauna este aproape de gol insa nu reuseste sa trimita mingea in poarta. Un alt atacant al Stelei este macedonianul Nikolic care joaca mai mult in afara terenului, placand-ui serile lasate cu betii. Acesta nu a mai reusit sa prinda terenul in meciul cu Molde, Reghe preferand alti jucatori in locul fostului polist.

Primul pe lista celor de la Steaua se afla Paul Batin, un jucator promitator in varsta de 25 de ani care in acest moment evolueaza la Brasov. Acesta este cel mai accesibil jucator, costand doar 500.000 de euro, insa singurul inpediment ar fi drepturile definitive pe care CFR-ul le detine asupra jucatorului.

O a doua solutie ar fi Junior Moraes care joaca actualmente la Metalurg Donetsk. Jucatorul care si-a inceput cariera de jucator la echipa braziliana Santos si care a facut spectacol in Romania la Gloria Bistrita, reusind 18 reusite in 32 de meciuri.

spioneaza.ro

Si ultima solutie pentru Steaua ar fi Gicu Grozav, jucatorul in varsta de 22 de ani care face show meci de meci la Petrolul Ploiesti, ultima reusita a lui fiind devierea cu calcaiul din meciul cu Brasov.

zonia.ro

Leave a Reply